INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Lingerie Ohlala Verwent Leden van de Bij Landgenoten Club

   Lingerie Ohlala is in Vlaanderen de absolute referentie op het vlak van lingerie en badmode. Ohlala heeft nu een bijzondere verrassing in petto voor leden van de Bij Landgenoten Club. Zij genieten van € 10 korting op de webshop van Ohalala. De korting geldt op de volledige online collectie, maar kan ook verzilverd worden in de fysieke (en recent volledig vernieuwde) winkel van Ohlala in Lendelede. Dit is de verplaatsing meer dan waard vanwege de gi-gan-tische keuze aan lingerie en badmode én de bijzondere aandacht die we besteden aan de pasvorm. Ons team van twaalf lingeriestylistes staat hier borg voor.

   Wie dus droomt van een vakantie aan het zwembad of aan het strand én lid is van de Bij Landgenoten Club, kan dus al meteen fors besparen én schitteren in een modieuze bikini, badpak, jumpsuit, strandkleedje, tankini of short.

   Zelfs aan wie geen lid is van de Club, raden we aan zeker eens de webshop van Ohlala te bezoeken. Nog een paar aanraders: volg ook hun Facebook pagina, het Instagram profiel en het Youtube kanaal.

   De Bij Landgenoten Club is een nieuw initiatief. Leden van de Club ontvangen o.a. het Bij Landgenoten Magazine 2022, genieten van kortingen bij ruim 90 accommodaties en bij partners van Bij Landgenoten, en kunnen deelnemen aan exclusieve wedstrijden. Bovendien kunnen ze tokens sparen door hun vakanties bij land- of taalgenoten te registreren, door deel te nemen aan Bij Landgenoten events of door een live videogesprek te boeken met eigenaars van accommodaties. Lid worden van de Bij Landgenoten Club kan via deze link.

   Ook Plopsa en BuddyBites bieden momenteel voordelen aan leden van de Bij Landgenoten Club. Andere partners worden dra aangekondigd.