INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Lingerie Ohlala Verwent Leden van de Bij Landgenoten Club

   Lingerie Ohlala is in Vlaanderen de absolute referentie op het vlak van lingerie en badmode. Ohlala heeft nu een bijzondere verrassing in petto voor leden van de Bij Landgenoten Club. Zij genieten het hele jaar door 10% korting op de webshop van Ohalala. De korting geldt op de volledige online collectie. Wie dus droomt van een vakantie aan het zwembad of aan het strand én lid is van de Bij Landgenoten Club, kan dus al meteen fors besparen én schitteren in een modieuze bikini, badpak; jumpsuit, strandkleedje, tankini of short.

   Zelfs aan wie geen lid is van de Club, raden we aan zeker eens de webshop van Ohlala te bezoeken. Nog een paar aanraders: volg ook hun Facebook pagina, het Instagram profiel en het Youtube kanaal.

   De Bij Landgenoten Club is een nieuw initiatief. Leden van de Club ontvangen o.a. het Bij Landgenoten Magazine 2021, genieten van kortingen bij ruim 80 accommodaties en bij partners van Bij Landgenoten, en kunnen deelnemen aan exclusieve wedstrijden. Bovendien kunnen ze tokens sparen door hun vakanties bij land- of taalgenoten te registereren, door deel te nemen aan Bij Landgenoten events of door een live videogesprek te boeken met eigenaars van accommodaties. Lid worden van de Bij Landgenoten Club kan via deze link.

   Ook Albelli, Auto5 en Autobandenmarkt.be bieden momenteel voordelen aan leden van de Bij Landgenoten Club. Andere partners worden dra aangekondigd.