BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Spanje > Andalusië

Los Pozos de la Nieve

Los Pozos de la Nieve - Logeren bij Landgenoten in Spanje

Kies voor Los Pozos de la Nieve en maak van je verblijf in het natuurpark Sierra Norte de Sevilla een unieke ervaring. Verblijf in een voormalige 17de-eeuwse ijsfabriek die door UNESCO is bekroond met de Europa Nostra Award 2006.

Los Pozos de la Nieve is gelegen op een terrein van 70.000 m², met prachtige inheemse bomen. De accommodatie voldoet aan de hoge normen van kwaliteits- en milieuaspecten van het natuurpark van de Sierra Norte de Sevilla, en is slechts 2 km verwijderd van het dorp Constantina, 75 km van de luchthaven van Sevilla.

De wegen en verbindingen zijn uitstekend. Zo kun je de schoonheid van de Sierra Morena ontdekken en dit combineren met een culturele uitstap naar Sevilla of Córdoba.

Er is keuze uit 5 prachtige apartementen met verschillende capaciteiten van 2 tot 6 personen. Ook kunnen groepsevenementen op maat worden verzorgd.

Kortom, Los Pozos de la Nieve is een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur en de schoonheid van Andalusië.

Meer info op de website van Los Pozos de la Nieve.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 
  VIDEO VAN LOS POZOS DE LA NIEVE


 
 Informeer of boek bij LOS POZOS DE LA NIEVE

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER LOS POZOS DE LA NIEVE

     +34 680 411 428 | +32 472 405 659
     https://lospozosdelanieve.com/nl/  


  Maximale Capaciteit: 26 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+34680411428)

     Dirk Winderickx & Dominique Couck

    PLAN JE REIS NAAR LOS POZOS DE LA NIEVE

    LIGGING VAN LOS POZOS DE LA NIEVE

  Adres: Carretera A-455, Km 17.5, 41450 Constantina, Sevilla, Spanje


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN LOS POZOS DE LA NIEVE
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van LOS POZOS DE LA NIEVE boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij LOS POZOS DE LA NIEVE