BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Europa > Frankrijk > Occitanie > Gard

Maison des Ingénieurs

9.5 /10 (5 recensies)

Maison des Ingenieurs - Logeren bij Landgenoten in Frankrijk

Elke en Dirk, een Vlaams koppel levensgenieters, zijn al jaren verliefd op het mooie Frankrijk, met als grote droom zich ooit te vestigen in ‘La douce France’. Enkele jaren geleden besloten ze om op zoek te gaan naar een gepast huis om hun droom waar te maken en vonden ze in een prachtige streek het mooie Maison des Ingénieurs.

De geschiedenis van het Maison des Ingénieurs gaat terug naar de periode rond 1860. In die tijd was de mijnontginning in de streek in volle ontwikkeling en de mijnmaatschappij besloot een woning voor hun ingenieurs te bouwen. De woning zal zo’n 100 jaar functioneren als “Ingenieurswoning”. Na de nodige moderniseringswerken maar met behoud van het karakter van de woning, kan je er nu komen genieten van de groene omgeving, de prachtige natuur en de rust in Molières-sur-Cèze.

Het kleine karakteristieke Molières-sur-Cèze (vlakbij Saint-Ambroix) ligt in de Languedoc-Roussillon, departement Gard. Het is gelegen op zo’n 950 km van Brussel aan de rand van het nationaal park Cévennes en vlakbij de gekende Ardèche.

De streek biedt een waaier aan mogelijkheden zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, kajakken, avonturenparken bezoeken en zoveel meer. Maar ook voor wie wat cultuur en geschiedenis wil opsnuiven, zijn steden als Nîmes, Uzès, Anduze, Barjac zeker een bezoekje waard. Bovendien kan je ook in alle rust genieten van de mooie tuin en het verwarmde zwembad.

De 5 gastenkamers zijn zeer ruim en beschikken allemaal over een eigen badkamer. Vier kamers zijn gelegen op de eerste verdieping waarvan er 2 kamers uitzicht hebben op de tuin en het zwembad. Eén kamer bevindt zich op de 2e verdieping. ‘s Morgens serveren Elke en Dirk een uitgebreid ontbijt met heerlijke verse (streek)producten.

Meer info op de website van Maison des Ingénieurs.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij MAISON DES INGÉNIEURS

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER MAISON DES INGÉNIEURS

     +33 434 134 377 | + 33 615 398 615
     http://www.maisondesingenieurs.com  


  Aantal Kamers: 5
  Maximale Capaciteit: 12 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig

     Dirk en Elke Verbrugge-Eeckhoudt

    FACEBOOK STREAM MAISON DES INGÉNIEURS


   
    PLAN JE REIS NAAR MAISON DES INGÉNIEURS

    TOERISTISCHE HIGHLIGHTS NABIJ MAISON DES INGÉNIEURS


   
    LIGGING VAN MAISON DES INGÉNIEURS

  Adres: Quartier des Bureaux 16, 30410 Molières-sur-Cèze, Frankrijk


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR MAISON DES INGÉNIEURS


   
  Informeer of boek bij MAISON DES INGÉNIEURS