TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2023 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Europa > Spanje > Catalonië

Masia La Pineda

10 /10 (4 recensies)

Masia La Pineda - Logeren bij Landgenoten in Spanje

Masia La Pineda is zeer centraal en rustig gelegen op een perceel van 7 ha om te genieten van de natuur, tussen de Pyreneeën en de stranden van de Costa Brava, direct aan fiets-, MTB- en wandelroutes.

La Pineda is door zijn goede verbindingen zeer geschikt om de Costa Brava, Barcelona, Girona en zijn vele musea te ontdekken.

Verder beschikt Masia La Pineda over kleine dieren: ezels, kippen etc. én over een groot zoutwater zwembad met liggedeelte van 8 x 20 m, zeer vele rustige zithoekjes en momenteel in aanleg een speelbos voor de kinderen, voetbalveld, tennisbaan en ook een groepsaccommodatie voor maximaal 16 personen. Een eigen vogelpark is aanwezig.

Masia la Pineda heeft drie 2-persoonskamers en drie 4-persoons (familie-) kamers, alle met eigen complete badkamer en voorzien van boxsprings van min 2 m lengte.

Verder zijn er een 4-tal vakantiewoningen van 2 tot 6 persoons, waarvan er 3 zeer rustig direct aan de Campo gelegen zijn.  Tevens is er een minicamping met 5 staanplaatsen, ook voor mobilhomes  en worden enkele 2-, 3- en 4-persoons cabanas de madera verhuurd.

Dit alles is door de eigenaresse zelf begeleid en volgens haar eigen ideeën ingericht, om er een huiselijke sfeer te creëren met ruime kamers waar de mensen zich direct thuis voelen.

La pineda beschikt ook over vele rustige zithoeken, BBQ, fruit- en olijfbomen en een gezellige kleine bar met een zaaltje met open haard, een patio en een 2-tal terrassen waarvan er één overdekt is – voor een bakje koffie of een glaasje wijn, waar je ook tapas kunt bestellen. Verder is er de mogelijkheid voor typisch Spaanse gerechten waaronder paella of een BBQ-avond.

Hier kun je ook het ontbijtbuffet nuttigen.

Ook ideaal voor groepen voor MTB, enduro, wielrennen, fietsen, wandelen en trial.  Ook verhuur van fietsen, motoren en begeleide tochten.

Meer info op de website van Masia La Pineda.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 
  VIDEO VAN MASIA LA PINEDA


 
 Informeer of boek bij MASIA LA PINEDA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER MASIA LA PINEDA

     0034 608 660 230 | 0034 636 024 429
     http://www.masia-lapineda.com  


  Maximale Capaciteit: 45 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
  • Zwembad aanwezig
  • Geschikt voor mindervaliden

     Coby van Wakeren

    PLAN JE REIS NAAR MASIA LA PINEDA

    LIGGING VAN MASIA LA PINEDA

  Adres: Zone Como Juliana 26, Macanet de la Selva, Spanje


   
    MASIA LA PINEDA: WANDELBESTEMMING

  Wandelfan?
   
  MASIA LA PINEDA is een ideale wandelbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Wandelen bij Land- en Taalgenoten'.
   
  Ontdek de mooiste wandelroutes in de omgeving.


   
    MASIA LA PINEDA: FIETSBESTEMMING

  Fietsfan?
   
  MASIA LA PINEDA is een ideale fietsbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Fietsen bij Land- en Taalgenoten'.
   
  Ontdek de mooiste fietsroutes in de omgeving.


   
    MASIA LA PINEDA: KINDVRIENDELIJK

  Op zoek naar een gezinsvakantie?
   
  MASIA LA PINEDA is een kindvriendelijke bestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Met Kids bij Land- en Taalgenoten'.


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN MASIA LA PINEDA
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van MASIA LA PINEDA boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij MASIA LA PINEDA