TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2023 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Naar Le Clos des Troubadours dankzij Radio Bingo

Tijdens de Jaarbeurs Roeselare zal een wedstrijd worden georganiseerd op Radio Bingo – mediapartner van de Jaarbeurs – waarbij een verblijf van 3 nachten incl. ontbijt te winnen zal vallen bij B&B Le Clos des Troubadours (regio Carcassonne).

De wedstrijd zal lopen van 10 tot 12 november. Radio Bingo zal ook dit jaar live radio maken vanop de beurs. Bingo is dé regioradio vanuit Roeselare met de hits van vroeger en vandaag. Maar ook met regionale info en veel leuke wedstrijden waarbij je toffe prijzen kan winnen. Je kan naar Bingo luisteren via 97.4 fm, DAB+ (Midden West-Vlaanderen), via de Radio Bingo App en livestream op radiobingo.be.

Doordat het radiostation te beluisteren is op DAB+, via de App en online, kan iedereen deelnemen aan deze wedstrijd. Stem van 10 tot 12 november dus zeker af op Radio Bingo en waag je kans. Filip & Denise zullen overigens ook geïnterviewd worden en hun B&B voorstellen aan het publiek. Uiteraard zijn ze die periode ook aanwezig als standhouder op de Jaarbeurs Roeselare.

Le Clos des Troubadours is gelegen in het hartje van de Aude en de Katharenstreek, en omringd door vele unieke kastelen (Peyrepertuse, Lastours, Puivert, …). Maar toch is de middeleeuwse stad Carcassonne, door UNESCO beschermd en beschouwd als de mooiste middeleeuwse stad van Europa, de grootste aanrader in de regio. Carcassonne is tevens de tweede meest bezochte stad van Frankrijk.

Meer info op de website van Le Clos des Troubadours


 
 Informeer of boek bij LE CLOS DES TROUBADOURS

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!