TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Naar Machu Picchu in Mei of Juni?

Wens je in mei of juni nog naar Peru of naar Machu Picchu? In Peru en vooral in Cusco zal het druk worden in mei 2024. Alle inkomtickets om het fantastische Machu Picchu te bezoeken, zijn reeds uitverkocht tot begin juni 2024.

De enige optie om er nog te raken is via de fantastische 4-daagse Salkantay  – Incatrailtocht van Southamericaplanet, met vertrek op 10 mei (bevestigde groep) of een 2-daagse Incatrail met vertrek op 2, 4, 5, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 18, 24, 25, 26, 30 of 31 mei (deze data zijn ook mogelijk in de privé Salkantay 4-daagse).

Southamericaplanet is de officiële operator van alle trektochten naar Machu Picchu in Cusco – Peru. Reeds meer dan 20 jaar biedt Southamericaplanet reizen aan in Peru, Bolivia, Colombia, Ecuador en Patagonia (Argentinië-Chili). De eigen groepsreizen hebben een Nederlandstalige reisleider. Daarnaast biedt Southamericaplanet ook reizen op maat aan, voor groepen of individueel naar ieders budget.

Haast je! Er zijn nog maar enkele permits beschikbaar en die zullen snel uitverkocht zijn!

Persoonlijke service is de troef van Southamericaplanet. Met 2 kantoren en 14 man staan Dirk en zijn team klaar om jullie met open armen in Zuid-Amerika te ontvangen, om van jullie reis een onvergetelijke ervaring te maken.

Southamericaplanet is een rechtstreekse agent ter plaatse, en werkt dus zonder tussenpersonen.

Meer info op de website van Southamericaplanet.


 
 Informeer of boek bij SOUTHAMERICAPLANET

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!