BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Nieuw Overdekt Terras bij Shenmen

Met trots stelt Shenmen, een totaal gerenoveerde boerderij in hartje Frankrijk in het glooiende landschap van de Auvergne, zijn nieuwe overdekte terras voor, inclusief hangmatten! Hierdoor wordt Shenmen nog iets meer dan vroeger een ankerpunt van rust binnen een regio die nog niet is veroverd door het massatoerisme.

Shenmen telt drie kamers met prachtig uitzicht over de glooiende velden. In de hal is er een ruime zithoek met bibliotheek. Het zuiderlicht valt hier door de grote ramen naar binnen. Je kan er rustig een tasje thee drinken en genieten van een tijdschrift of een boek. In het huis vind je zelfgemaakte lichtobjecten en er zijn permanente tentoonstellingen van kunstschilders uit de buurt. Om het huis en de kamers proper en hygiënisch te houden en om ieders rust te respecteren zijn huisdieren niet toegelaten.

Je kunt hier genieten van Chambres d’hôtes met tables d’hôtes op basis van biologische producten.

Shenmen beschikt ook over een ruime yogazaal. Tijdens het jaar, buiten de schoolvakanties, kan je meegenieten van de wekelijkse yogales op dinsdag. Tijdens de schoolvakanties kan er een yogales gegeven worden op aanvraag.

Verder zijn een houtgestookte sauna, een zwembad en een grote tuin voorhanden. In 2014 zal de gîte klaar zijn met twee kamers en een eigen terras.

Meer informatie op de website van Shenmen.

shenmen1

shenmen2

shenmen3


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!