INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Plopsa Biedt Korting aan Leden van de Bij Landgenoten Club

   Begin 2021 werd de Bij Landgenoten Club gelanceerd. Het succes van dit nieuwe initiatief illustreert de kracht van de community die kleinschalig en veilig reizen naar bestemmingen bij land- en taalgenoten hoog op het verlanglijstje heeft staan. In het kielzog van dit nieuwe initiatief zijn we een resem partnerships aan het opzetten, en het is met immense trots dat we vandaag een partnership met Plopsa kunnen aankondigen.

   Wie lid wordt van de Bij Landgenoten Club kan met heel zijn gezin profiteren van de voordelen van de Bij Landgenoten Club. Omdat je niet het hele jaar door kindvriendelijk kan reizen en omdat heel wat clubleden kids hebben, biedt Plopsa nu aan de leden van de Bij Landgenoten Club het hele jaar door een mooie korting op dagtickets maar ook op de Plopsa-FunCard en de Plopsa-SwimCard in volgende parken: Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsaqua Landen-Hannuit, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Coevorden (NL). Zowel voor de kleinste fans als voor de echte adrenalinezoekers, in de Plopsa-parken valt áltijd wat te beleven!

   Maak je klaar voor een rit op de gloednieuwe The Ride to Happiness by Tomorrowland of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash in Plopsaland De Panne, duik in een magisch avontuur in Plopsaqua De Panne of Plopsaqua Landen-Hannuit die met hun Wild River, Stormbad, Buitenbad en spannende glijbanen uren waterpret bieden.

   Je geliefde Belgische stripfiguren en je favoriete Studio 100-helden heten je van harte welkom in Plopsa Station Antwerp, het gloednieuwe indoorpark in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal! Dankzij de unieke ligging geniet je van een vlotte bereikbaarheid met de trein. Of ontdek de verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur in Plopsa Coo. De allerkleinsten zijn welkom in Plopsa Indoor Hasselt, waar ze áltijd oren en ogen te kort komen op de 25 betoverende attracties! Geniet van buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland. Ga op ontdekking in de Wickiebaan waar je rakelings scheert langs de ruige rotsen of ontdek de ruime buitenzone.

   Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, telt ondertussen 9 parken en één hotel. De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België. Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook een Plopsa Winkel in Wijnegem – Shop Eat Enjoy en het Proximus Theater in De Panne. Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

   Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen. In Polen is Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij. Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is, zal uitbreiden.

   Een greep uit de aankomende projecten: een overdekt themagebied rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, Majaland Warsaw op Pools grondgebied en zoveel meer.

   Plopsaqua De Panne
   Plopsa Coo