BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Italië > Toscane

Poppy’s House

Poppy's House - Logeren bij Landgenoten in Italië

Poppy’s House is een prachtig gerenoveerd appartement op de bovenste verdieping van een ‘condominio’ in de stad Pistoia (Italië, Toscane).

Poppy’s – klaprozen – papaveri – cocquelicots
A flower – een inspiratie – un modo di essere – une idée

Pistoia is misschien niet de bekendste stad in Toscane, maar zeker de moeite waard om eens te bezoeken, én het ligt maar 35 minuten van Firenze met de trein. Pistoia heeft een heel leuk en pittoresk centrum om door te wandelen en het echte Italiaanse leven te beleven. Hier vind je historische monumenten zoals de Kathedraal (Il Duomo), il Battistero, il Campanile, de prachtige voorgevel van het oude ziekenhuis, de preekstoel in de Sant’Andrea-kerk, de Via degli Orafi, Piazza della Sala met zijn groenten-en fruitmarkt, en nog zo veel meer! Maar ook moderne musea en shopping in allerlei winkels komen in Pistoia zeker aan de beurt.

Pistoia ligt 50 minuten met de auto van de internationale luchthaven van Pisa waarvan allerlei luchtvaartmaatschappijen (ook low-cost) op België en Nederland vliegen, bv. Eindhoven-Pisa met Ryanair. Wil je Lucca bezoeken? Het is maar 40minuten rijden. Wil je Firenze bezoeken? Elke 20 minuten stopt er een trein richting Firenze en in 35 minuutjes ben je er door het verkeer en dure parkings te vermijden. Ook dagelijkse treinen naar Arezzo en Viareggio zijn er te nemen. Pistoia is dus de ideale basis om vanalles in de buurt en in de stad te bezoeken.

Poppy’s House is een heel recent gerenoveerd appartement voor 2 personen (+ eventueel 1 kind), vlak naast het station. De trein hoor je niet, want we zitten op de 6de verdieping en hebben ook nieuwe dubbele ramen. Wil je iets koken, dan is er een keuken met alles erop en eraan. Wil je niet koken, dan zijn er genoeg restaurantjes en pizzeria’s in de buurt en zelfs ‘Just Eat’ komt aan de deur. Een privé badkamer geeft je alle comfort om je te relaxen en te verfrissen na een lange dag. Kijk je nog graag wat TV? Er is een Smart-TV met internet verbinding want wifi is er natuurlijk ook! Is het te warm? Er is airco. Is het te koud? Er is centrale verwarming! Wat heeft een mens nog meer nodig?

Meer info op de website van Poppy’s House. Lees zeker ook eens de beoordelingen op Tripadvisor.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij POPPY'S HOUSE

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER POPPY'S HOUSE

     +39 3805 935 601 | +39 3281 270 750
     https://poppyshouse.jouwweb.be/  


  Maximale Capaciteit: 2 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+393805935601)

     Caroline Deckx & Marco Bolcioni

    PLAN JE REIS NAAR POPPY'S HOUSE

    LIGGING VAN POPPY'S HOUSE

  Adres: Viale Vittorio Veneto 28, 51100 Pistoia, Italië


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN POPPY'S HOUSE
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van POPPY'S HOUSE boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij POPPY'S HOUSE