TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Promoties

Promotie B&B Hacienda Riogordo

Genieten van een combi van relaxen aan het zwembad en een ontdekking van de mooie steden en interessante activiteiten zoals fietsen, wandelen of een dagje strand? Boek dan nu 7 nachten voor de prijs van 6, in juli of augustus, bij B&B Hacienda Riogordo (Spanje, Andalusië)!

Na de aankoop van de B&B in mei 2023, heropenden Harmke & Menno en Natalie & Rudolf, de nieuwe eigenaren van Hacienda Riogordo, de deuren op 23 maart 2024.

Ze hebben er alles aangedaan om de B&B “van hen” te maken: inrichting aangepast, keuken totaal verbouwd, zonnepanelen geplaatst en kamer Alfarnatejo uitgebreid met een eigen luxe badkamer. Verder hebben ze al veel contacten gemaakt in het dorp, restaurantjes uitgeprobeerd en de omgeving verkend.

Ze zorgen ervoor dat Hacienda Riogordo voor de gasten meer is dan alleen een verblijf. Van historische steden vol culturele juweeltjes tot adembenemende natuurgebieden, alles ligt binnen handbereik. Het is een oase van zowel rust als comfort in het bruisende Andalusië. Geniet van het beste van twee werelden: de Andalusische charme en de Nederlandse gastvrijheid.

Bezoek alvast even de website van Hacienda Riogordo.


 
 Informeer of boek bij B&B HACIENDA RIOGORDO

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!