TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Promoties

Promotie Maison Olleris

Maison Olleris - Logeren bij Landgenoten in Frankrijk

Onthaasten in de groene long van Frankrijk? In de Gers kan je zalig nietsdoen en naar de stilte luisteren. Hier ligt Maison Olleris. Eigenaren Henk en Kaat verrassen met een leuke promotie met 10% korting op een weekverblijf. Telkens 1 kamer wordt in elk van onderstaande periodes met deze korting aangeboden. Het is dus voor de snelle beslissers!

 • 1 week vanaf 30/06/2024
 • 1 week vanaf 07/07/2024
 • 1 week vanaf 12/07/2024
 • 1 week vanaf 15/07/2024
 • 1 week vanaf 26/07/2024

Maison Olleris biedt een plek waar je kan genieten van de natuurpracht, gastronomische streekproducten en een gemoedelijke babbel onder mekaar. Het huis uit de 17de eeuw staat in een grote omheinde tuin, waar je apart of samen kan zitten op de vele terrassen met adembenemende uitzichten over velden en akkers. Maison Olleris ligt op 5 km van het dorpje Plaisance, in de heuvels van Mondebat, en op 18 km van het levendig Jazz-stadje Marciac.

Ben je sportief dan kan je hier de zachte recreatie beoefenen: een spelletje jeu de boules, badminton, tafeltennis of een tochtje met elektrische fietsen in de heuvels van de Gers. Wandel- & fietskaarten en toeristische folders zijn beschikbaar.

Vlakbij het overdekt terras vind je het verwarmd zwembad van 5 op 12 meter, opdat je ook in het voor- en najaar reeds baantjes kan trekken. Tenslotte beschikken Henk & Kaat over een aparte schaduwrijke parking met een afgesloten fietsen- en motorstalling.

Meer info op de website van Maison Olleris.


 
 Informeer of boek bij MAISON OLLERIS

       


   

  TIP !
  Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!