TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Promoties

Promotie Dogfriendly B&B Mas del Llop Blanc

Mas del Llop Blanc - Logeren bij Landgenoten in Spanje

Dogfriendly B&B Mas del Llop Blanc (Spanje, Catalonië) heeft nog 1 kamer beschikbaar begin juli 2024, meer bepaald van 6 tot en met 15 juli. Deze kamer (la Rascassa) is gelegen op de benedenverdieping. Wie deze kamer boekt voor 7 nachten (incl. ontbijt) krijgt 1 nacht gratis aangeboden, evenals gratis overnachting voor de hond.

Enkele foto’s van de kamer – met ensuite badkamer incl. bad en douche –  zijn hieronder te vinden.

Dogfriendly B&B Mas del Llop Blanc ligt midden in het natuurreservaat van het Montgri gebergte op 6 km van de kust. Het is een gerestaureerde hoeve uit de 16de eeuw met heel veel respect voor zijn ruwe authenticiteit.

Vanuit de accommodatie kan je wandeltochten maken, mountainbiken, auto- en mototochten doen, unieke vogelsoorten spotten, of gewoon genieten aan het zwembad van de rust en de prachtige natuur. Ook het duikersparadijs ‘de Medes eilanden’ is vlot bereikbaar, zo’n 20 minuten met de auto van Mas del Llop Blanc. Maar ook prachtige dorpen als Pals, Begur, Peratallada, Besalú, … liggen in de omgeving. Ook culturele steden zoals Figueres op 30 minuten (de stad van Dalí), Girona op 45 minuten en Barcelona op 1,5 uur behoren tot één van de mogelijke uitstappen.

En, zeker niet te vergeten, je kan hier samen genieten met je trouwe viervoeter. Hier mogen honden overal bij je zijn behalve in het zwembad (wettelijke bepaling). Dus ben je bang of allergisch van honden, dan moeten we je spijtig genoeg teleurstellen want er zijn niet alleen de twee grote ‘enthousiastelingen’ van het huis, maar mogelijk ook honden van andere gasten.

Meer info op de website van Mas del Llop Blanc.

 

 Informeer of boek bij DOGFRIENDLY B&B MAS DEL LLOP BLANC

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!