TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Promoties

Promotie Villa Montefiore Country Resort

Profiteer van de start van de zomer in het hart van Le Marche. Tijdens je verblijf in Villa Montefiore Country Resort geniet je van zon, zee, relax, maar ook van fijne outdoor activiteiten in de glooiende heuvels, gastronomie, een vleugje cultuur en folklore. Kortom, Italië op haar best!

Bij een minimumverblijf van 7 nachten in één van de self-catering appartementen krijg je tussen 10 juni en 10 juli 10% korting. Vrije aankomstdata. Wees er snel bij!

Villa Montefiore Country Resort is dé perfecte uitvalsbasis om te genieten van de kust met parels van badplaatsen zoals Sirolo, Numana of de Baai van Portonovo. Of om enkele prachtige steden te verkennen, zoals Urbino (UNESCO Werelderfgoed), de universiteitsstad Macerata, de havenstad Ancona, Pesaro of Ascoli Piceno. Maar ook in kleinere steden zoals Senigallia, Fano, Fermo of Fabriano is het heerlijk vertoeven.

Maar vanuit Villa Montefiore kan je ook langzaam de typische omgeving ontdekken: wandelen door de glooiende heuvels, proeven van een glas lokale wijn bij zonsondergang, vuurvliegjes bewonderen onder de sterrenhemel, de heerlijke plaatselijke gastronomie ontdekken. Zovele authentieke ervaringen die je zullen opladen met pure energie en vitaliteit! Een perfecte voorjaarsboost, zeg maar!

De locatie is buitengewoon: een landhuis met oorsprong in 1600, gerestaureerd met veel passie en afgewerkt met oog voor elk detail. Een verblijf in Villa Montefiore is een hymne aan het leven: een vakantie vol onvergetelijke kleuren, geuren en smaken. Er heerst een unieke sfeer, je leeft in harmonie met de natuur, volledig op een mediterraan tempo.

Meer info op de website van Villa Montefiore Country Resort.

 Informeer of boek bij VILLA MONTEFIORE COUNTRY RESORT

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!