Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Quinta o Ninho komt naar LEEF!

Nadat we vorige week hadden aangekondigd dat Filip Deroo (foto inzet), de organisator van de vakantiebeurs LEEF!, een uitnodiging stuurde naar Gerrit en Ann van Quinta o Ninho (Portugal, Algarve) voor een gratis beursdeelname na de verwoestende bosbrand die hun B&B nagenoeg volledig in de as legde, kwam zopas het officiële nieuws binnen dat Gerrit en Ann op dit voorstel zullen ingaan. Van 11 tot 14 januari 2019 kun je op het ‘Bij Landgenoten Vakantie Eiland’ tijdens de LEEF!-beurs dus zélf kennis maken met het koppel dat begin deze maand twee keer het nieuws beheerste: eerst na een succesvolle deelname aan ‘Met Vier in Bed’, daarna – nagenoeg live op TV – als slachtoffer van de bosbranden regio Monchique.

We namen contact op met Gerrit n.a.v. de beslissing om deel te nemen aan de vakantiebeurs: “We hebben het voorstel van Filip even moeten laten bezinken, maar eigenlijk was de beslissing gemakkelijk. We zijn dit gewoon verplicht ten opzichte van alle mensen die ons tot op heden gesteund hebben en nog steeds steunen. Met veel plezier zullen we hen in Roeselare allemaal persoonlijk bedanken.”

We informeerden ook even naar de stand van zaken: “Vandaag kan ik meegeven dat al het puin uit de drie kamers is opgeruimd en dat we hopelijk morgen kunnen starten met het verdere afbraakwerk. We zullen proberen zoveel mogelijk de vorderingen te delen met iedereen maar onze focus ligt nu vooral op de wederopbouw.”

De verdere evolutie zal vanaf nu te volgen zijn op de blog op de website van Quinta o Ninho.

De crowdfunding campagne loopt momenteel nog steeds erg goed (op het moment van dit schrijven werd reeds bijna € 20.000 ingezameld).

Noteer dus alvast 11 tot 14 januari 2019 in jullie agenda. Nu al kunnen we meegeven dat de beursopzet véél wijzigingen zal ondergaan én dat het drukker dan ooit zal worden op het ‘Bij Landgenoten Vakantie Eiland’. Ruim de helft van de beschikbare standplaatsen is op dit moment al ingenomen. Ons partnership met MD Events – de beursorganisator – loopt momenteel als een trein, en dit leidt tot allerlei originele ideeën rond de verdere uitbouw van deze beurs, die meer en meer zal evolueren naar een belevenisbeurs.

Zopas vernamen we overigens dat ook Casa Jaede, ander slachtoffer van de bosbranden, een beursdeelname overweegt. LEEF! zal in januari duidelijk véél mooi volk trekken, en veel meer verrassingen zijn nog op komst.

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!


INFO AANVRAAG

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp (*)

Uw bericht (*)

Ik ga akkoord met de privacyverklaring:
JA (*)


(*) Verplicht veld

X
RESERVATIE AANVRAAG

Naam (*)

Email (*)

Aankomstdatum

Vertrekdatum

Aantal personen (*)

Opmerkingen

Akkoord met de privacyverklaring:
JA (*)


(*) Verplicht veld

X
BIJ LANDGENOTEN
Form is not available. Please visit our contact page.
X
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL05NSXNTYUJEYktzP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
NIEUW: BIJ LANDGENOTEN TV
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte, win verblijven bij landgenoten, ...
Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
Na inschrijving ontvang je een e-mail met een link om je mailadres te bevestigen.
Ontdek onze Uitgaves
e-Magazine Wandelen
e-Magazine Fietsen
Magazine 2019