INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!
    VIP-PROFIEL

   Amerika > Suriname

   Suriname Rondreizen


   Suriname Rondreizen

   Suriname Rondreizen biedt geheel verzorgde rondreizen aan in Suriname, begeleid door plaatselijke Nederlands sprekende gidsen. Er zijn geplande rondreizen, maar ook rondreizen op maat vanaf 4 personen. De rondreizen zijn in kleine groepen vanaf 4 tot maximum 12 personen.

   Suriname Rondreizen biedt reizen door geheel Suriname. Het is ook mogelijk een combireis te maken, bijvoorbeeld een tour in Suriname en dan nog enkele dagen verblijven op Curaçao.

   Een vakantie in Suriname is een beleving. Een reis met veel afwisseling: geschiedenis, kleurrijke cultuur en overweldigende natuur, en dan hebben we het nog niet eens over het avontuur zelf. Andere hoogtepunten zijn de ongerepte flora en fauna en de cultuur van de inheemse stammen.

   Het ecotoerisme is in opkomst, voor het behoud van het stukje van de wereld dat nog puur is, waaronder oude Indiaanse culturen en het regenwoud.

   Suriname Rondreizen heeft enkele reizen samengesteld, die door de deelnemers als goed in elkaar gezette tours worden ervaren, afwisselend en toch ontspannend. Maar ook kunnen de tours, met de 20-jarige ervaring van Pieter Nijdam, op maat naar jouw wensen worden samengesteld. Hij komt hiervoor graag bij u thuis, om gezamenlijk tot iets moois te komen.

   In de tijd dat Suriname nog een kolonie was van Nederland, heeft Pieter daar zijn militaire dienstplicht vervuld en al veel van het land gezien. Toen hij met vervroegd pensioen ging, kreeg hij de gelegenheid om terug te gaan naar Suriname om de veranderingen te zien. Toen heeft het Suriname virus hem te pakken gekregen en is hij reizen naar Suriname gaan organiseren, coördineren en begeleiden. Gedurende 20 jaar trok hij door heel Suriname en heeft hij de meest mooie, interessante plaatsen bezocht, wat geleid heeft tot het samenstellen van mooie tours door het binnenland. Hij begeleidt dan ook deze tours samen met de lokale touroperator All Suriname Tours en met de lokale gidsen die weer goed zijn op hun leefgebied en daarover vertellen.

   Meer info op de website van Suriname Rondreizen.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    


    
    Informeer of boek bij SURINAME RONDREIZEN     
      PRAKTISCHE INFO OVER SURINAME RONDREIZEN

       + 31 637 017 737
       https://www.suriname-rondreizen.nl      Extra Faciliteiten :

    • Kindvriendelijk

       Pieter Nijdam (NL)

      FACEBOOK STREAM SURINAME RONDREIZEN


     
      PLAN JE REIS NAAR SURINAME RONDREIZEN

      WEERSVOORSPELLING VOOR SURINAME RONDREIZEN


     
      LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN SURINAME RONDREIZEN
    Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van SURINAME RONDREIZEN boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
     
    Accommodatie
    Via
    Dienst
    Extra
    Tijdstip
    Recurring info
    Info
    Bevestiging
    We aren’t able to process your payment. Please, try again.
    Bedankt voor je Aanvraag!
    OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


     
    Informeer of boek bij SURINAME RONDREIZEN