TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Amerika > Suriname

Suriname Rondreizen


Suriname Rondreizen

Suriname Rondreizen biedt geheel verzorgde rondreizen aan in Suriname, begeleid door plaatselijke Nederlands sprekende gidsen. Er zijn geplande rondreizen, maar ook rondreizen op maat vanaf 4 personen. De rondreizen zijn in kleine groepen vanaf 4 tot maximum 12 personen.

Suriname Rondreizen biedt reizen door geheel Suriname. Het is ook mogelijk een combireis te maken, bijvoorbeeld een tour in Suriname en dan nog enkele dagen verblijven op Curaçao.

Een vakantie in Suriname is een beleving. Een reis met veel afwisseling: geschiedenis, kleurrijke cultuur en overweldigende natuur, en dan hebben we het nog niet eens over het avontuur zelf. Andere hoogtepunten zijn de ongerepte flora en fauna en de cultuur van de inheemse stammen.

Het ecotoerisme is in opkomst, voor het behoud van het stukje van de wereld dat nog puur is, waaronder oude Indiaanse culturen en het regenwoud.

Suriname Rondreizen heeft enkele reizen samengesteld, die door de deelnemers als goed in elkaar gezette tours worden ervaren, afwisselend en toch ontspannend. Maar ook kunnen de tours, met de 20-jarige ervaring van Pieter Nijdam, op maat naar jouw wensen worden samengesteld. Hij komt hiervoor graag bij u thuis, om gezamenlijk tot iets moois te komen.

In de tijd dat Suriname nog een kolonie was van Nederland, heeft Pieter daar zijn militaire dienstplicht vervuld en al veel van het land gezien. Toen hij met vervroegd pensioen ging, kreeg hij de gelegenheid om terug te gaan naar Suriname om de veranderingen te zien. Toen heeft het Suriname virus hem te pakken gekregen en is hij reizen naar Suriname gaan organiseren, coördineren en begeleiden. Gedurende 20 jaar trok hij door heel Suriname en heeft hij de meest mooie, interessante plaatsen bezocht, wat geleid heeft tot het samenstellen van mooie tours door het binnenland. Hij begeleidt dan ook deze tours samen met de lokale touroperator All Suriname Tours en met de lokale gidsen die weer goed zijn op hun leefgebied en daarover vertellen.

Meer info op de website van Suriname Rondreizen.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review


 
 Informeer of boek bij SURINAME RONDREIZEN

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER SURINAME RONDREIZEN

     + 31 637 017 737
     https://www.suriname-rondreizen.nl    Extra Faciliteiten :

  • Kindvriendelijk

     Pieter Nijdam (NL)

    FACEBOOK STREAM SURINAME RONDREIZEN


   
    PLAN JE REIS

    WEERSVOORSPELLING VOOR SURINAME RONDREIZEN


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN SURINAME RONDREIZEN
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van SURINAME RONDREIZEN boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij SURINAME RONDREIZEN