BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Tip voor de Paasvakantie: Finca Tres Molinos

Finca Tres Molinos

Zwemmen in een verwarmd zoutwater zwembad tijdens de paasvakantie? Dat kan in B&B Finca Tres Molinos in de regio Murcia. Wie komt er als eerste een plonsje wagen? Vraag nu naar de beschikbaarheden via info@fincatresmolinos.com.

Ontdek de prachtige regio Murcia in Zuid-Oost Spanje en verblijf in deze luxe B&B, gelegen tussen meer dan 500 olijfbomen. Proef tijdens het verblijf de lekkere en vooral gezonde eigen olijfolie. 

Voor wie houdt van natuur en cultuur, liggen de prachtige steden Murcia en Cartagena vlakbij en op slechts een kwartiertje rijden ben je aan de Mar Menor. Interesse in een golfvakantie? In de regio liggen er 22 golfbanen. Als fervente golfers bieden Kersten & Sandra dan ook golfarrangementen aan.

Er geldt nog steeds 5% korting voor leden van de Bij Landgenoten Club.

Het gastenverblijf telt 6 stijlvol ingerichte kamers, elk voorzien van een eigen badkamer. Enkele kamers beschikken over een privé terras, waar je ‘s avonds de prachtige sterrenhemel kan bewonderen.

Sinds augustus 2021 beschikt de B&B ook over een appartement voor max. 4 personen. Ook hier kunnen de gasten van alle faciliteiten van de B&B gebruik maken.

Elke morgen kan je genieten van een uitgebreid ontbijt met tal van huisgemaakte producten.

Kersten & Sandra verwelkomen hun gasten graag met een heerlijk glaasje cava op één van de vele terrassen. Kom en OntSpanJe in de finca.

Meer info op de website van Finca Tres Molinos.


 
 Informeer of boek bij FINCA TRES MOLINOS

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!