BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Bubbels in de ‘Bij Landgenoten Zone’ tijdens Vakantie Expo Antwerpen

Vakantie Expo, het vakantiesalon van Antwerpen, vindt plaats van 27 t.e.m. 29 januari 2023. Tijdens deze beurs komt, zoals in de periode vóór corona, de Bij Landgenoten Zone terug. Intussen raakte bekend dat zich binnen deze zone een Bubble Bar zal bevinden.

Dit is goed nieuws voor de bezoekers én voor de exposanten in deze zone. Alle betalende bezoekers van de beurs krijgen immers een bon voor een gratis glaasje bubbels. Om dit glaasje af te halen, moeten de bezoekers de Bij Landgenoten Zone passeren. Het ideale moment om – met een glaasje in de hand – kennis te maken met het aanbod dat land- en taalgenoten in petto hebben voor je volgende vakantie.

Exact 21 accommodaties of organisaties die op ‘Bij Landgenoten’ te vinden zijn, zullen aanwezig zijn als exposant op Vakantie Expo Antwerpen. Wie dat precies zijn, ontdek je hieronder:

Bovendien krijg je op de Bij Landgenoten stand het gratis Bij Landgenoten Magazine 2023, en kun je er deelnemen aan een wedstrijd met een prijzenpot van maar liefst € 4.000.

Vrijkaarten voor de beurs zijn beschikbaar via deze link.

De beurs is dagelijks geopend van 10u tot 18u.

Kom dus zeker eens langs in Antwerpen en laat je helemaal onderdompelen in de sfeer van de grootste Vlaamse reisbeurs.

Meer informatie: