BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Frankrijk > Nouvelle-Aquitaine > Dordogne

Villa La Rotonde

Villa La Rotonde - Logeren bij Landgenoten in Frankrijk

Op zoek naar een mooie, ruime vakantiewoning tot 12 personen in de Dordogne? Kom genieten tijdens een vakantie onder vrienden of in familie op het familiedomein Villa La Rotonde. Hier word je omringd door natuur en genieten jullie van een privézwembad met zout water en plonsbad voor kindjes.

Er zijn 4 slaapkamers en een gezellige mezzanine met 4 slaapmogelijkheden, 4 badkamers, een ruim salon, een open keuken met eetkamer, verschillende terrassen, en een tuin van 7.000 m² met kruiden- en bessentuin.

Villa La Rotonde is gelegen in de Dordogne, in het hartje van Périgord Noir, op 20 minuten van Sarlat-la-Canéda. Perfect voor uitstappen naar de grotten van Lascaux, het prehistorisch centrum Les Eyzies, le Gouffre de Padirac, de middeleeuwse kastelen van Castelnaud, Beynac en Fénelon, een sportieve natuurvakantie met de fiets, kayakken en zwemmen in de Dordogne of La Vézère, prachtige wandeltochten en zoveel meer.

Verder kan je verschillende welzijnsbehandelingen ter plekke reserveren: osteopathie, voetreflexologie en een breed aanbod aan massages, verzorgd door professionele en ervaren therapeuten.

Tarieven en beschikbaarheden worden op aanvraag gecommuniceerd.

Meer info op de Facebookpagina van Villa La Rotonde.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij VILLA LA ROTONDE

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER VILLA LA ROTONDE

     +33 682 636 642
     https://www.facebook.com/VillaLaRotonde  


  Maximale Capaciteit: 12 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+33682636642)

     Kristien Dubois-Pizarro

    PLAN JE REIS NAAR VILLA LA ROTONDE

    LIGGING VAN VILLA LA ROTONDE

  Adres: 809 Route Fénelon, 24370 Simeyrols, Frankrijk


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN VILLA LA ROTONDE
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van VILLA LA ROTONDE boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij VILLA LA ROTONDE