BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Italië > Le Marche

Villa Quaranta

Villa Quaranta - Logeren bij Taalgenoten in Italië

Villa Quaranta is een vakantiehuis met privézwembad in Le Marche, meer specifiek in Loretello, een klein dorpje dat zijn naam dankt aan de 1000 jaar oude burcht, een Unesco monument. Er wonen ongeveer tien Italianen op de burcht. In de directe omgeving wonen ongeveer veertig mensen. De villa ligt tegenover deze burcht. Het is een stil plekje op een hoogte van 450 meter. Vanaf de achterzijde van de villa heb je een panoramisch uitzicht over de heuvels richting de Monte Catria en de Monte Acuto, twee van de Apennijnen. Je geniet hier van de rust van het buitenleven.

Loretello ligt circa vijf kilometer van San Lorenzo in Campo en zes kilometer van Casteleone di Suasa. In beide provinciestadjes zijn banken en kun je boodschappen doen. Op 25 kilometer vind je de Adriatische zee met in de richting van Ancona zilveren zandstranden.

In de nabije omgeving zijn vele historische plaatsjes zeker een bezoek waard. Je kunt hierbij onder meer denken aan: Urbino, Gradara, Jesi, Senigallia, Fano, Loreto en Frasassi.

Villa Quaranta is geheel herbouwd in de typisch Italiaanse stijl met mooie balken. Het heeft een ruime eetkeuken en een woonkamer. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur. De badkamer beneden heeft een wc, douche en een wastafel. Boven zijn drie slaapkamers en een zeer ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Een kinderbedje is aanwezig.
Achter het huis migt een terras, waar men uitkijkt over de heuvels richting de Appenijnen.

Het huis is geschikt voor vier tot zes personen.

Op hetzelfde domein staat een tweede vakantiewoning. Beide woningen delen een privézwembad van 5,5 x 11 meter en 1.50 m diep. Hier kunje in de zomer heerlijk verkoeling vinden. Het zwembad is verlicht, je kunt er dus ook ‘s avonds van genieten.

Meer info op de website van Villa Quaranta.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij VILLA QUARANTA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER VILLA QUARANTA

     +31 575 523 913 | +31 655 880 049
     https://loretello.nl/quaranta  


  Maximale Capaciteit: 6 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
  • Zwembad aanwezig

     Hans Ester (NL)

    PLAN JE REIS NAAR VILLA QUARANTA

    LIGGING VAN VILLA QUARANTA

  Adres: Via Loretello 38, 60011 Arcevia AN, Italië


   
  Informeer of boek bij VILLA QUARANTA