INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer

   Aankomstdatum

   Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)   (*) Verplicht veld

   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Perscentrum

   Wedstrijd April 2021 – Vier Verblijven te Winnen

   Tussen maart en september 2021 geven we 20 verblijven weg op Bij Landgenoten. In april zijn er vier verblijven te winnen, met een totale waarde van € 1.300. Deze wedstrijd loopt van 8 april 2021 15:00 t.e.m. 22 april 2021 23:59.

   De antwoorden op de vragen zijn te vinden in het gratis Bij Landgenoten Magazine – dit kun je aanvragen per post of digitaal doorbladeren. Twee van de vier wedstrijden zijn voorbehouden voor de leden van de Bij Landgenoten Club. Ben je nog geen lid van de Club, dan kun je hier je lidmaatschap aanvragen – binnen de 24 uur ontvang je je dan je lidmaatschapsnummer via e-mail en enkele dagen later je lidkaart via de post (samen met het magazine).

   Het reglement is hieronder te vinden. De te winnen prijzen dekken enkel het verblijf, niet de reiskosten. De verblijven gelden steeds voor 2 personen (tenzij anders vermeld) en op basis van beschikbaarheid. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op 29 april 2021.

   In mei geven we overigens opnieuw 4 verblijven weg, waarvan er 2 zijn voorbehouden voor leden van de Bij Landgenoten Club.

   1. Casa Rural a-ti (Spanje)

   • 3 nachten voor 2 personen in kamertype Besadas, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, welkomstdrank, gebruik van badlinnen en strandlakens, dagelijkse grondige kamerdienst en gratis wifi.
   • Deze wedstrijd staat open voor al onze bezoekers.
   • Gewonnen? Je dient je verblijf op te nemen in 2021, exclusief juli & augustus. Niet cumuleerbaar met themaweken en/of andere promoties.
   • Approximatieve waarde van deze prijs: € 315

   2. B&B La Sorpresa (Spanje)

   • 3 nachten voor 2 personen, inclusief ontbijt, bed- en badlinnen, handdoeken aan het zwembad.
   • Deze wedstrijd staat open voor al onze bezoekers.
   • Gewonnen? Je dient je verblijf op te nemen in 2021, tussen 01/03 en 31/05 of tussen 15/09 en 15/11.
   • Approximatieve waarde van deze prijs: € 285

   3. Vakantiehuis Catalonië (Spanje)

   • Eén week verblijf in Casa Diane (huis voor 6 personen) van zondag tot zondag. Het verblijf (ter waarde van 550 euro) is volledig gratis, er wordt wel 70 euro aangerekend voor verbruik van water en elektriciteit en 70 euro voor verplichte opkuis. Ook een waarborg van 200 euro zal gevraagd worden die na het verblijf wordt terug betaald na aftrek van eventuele schade.
   • Deze wedstrijd staat enkel open voor leden van de Bij Landgenoten Club.
   • Gewonnen? Je dient je verblijf op te nemen in mei, juni, september of oktober 2021.
   • Approximatieve waarde van deze prijs: € 550

   4. Cliff Cottage – BB Divers (Thailand)

   • 3 nachten in aircon kamer met seaview, en een proefduik in de baai van Cliff cottage, dit voor 2 personen (kan ook ingewisseld worden voor een snorkeldag aan boord van BBdivers voor 2 personen).
   • Deze wedstrijd staat enkel open voor leden van de Bij Landgenoten Club.
   • Gewonnen? Je dient je verblijf op te nemen in 2021.
   • Approximatieve waarde van deze prijs: € 150

   Deelnameformulier

    Naam: (verplicht)

    Mailadres: (verplicht)

    Hoofdvraag 1: (verplicht)
    In het Bij Landgenoten Magazine zie je een foto van uitbaters Jeffry en Lindsy op pagina 59. Hoeveel glazen houdt Lindsy vast?

    Hoofdvraag 2: (verplicht)
    In het Bij Landgenoten Magazine zie je een foto van het zwembad van B&B La Sorpresa op pagina 70 onderaan. Hoeveel personen bevinden zich in het zwembad?

    Schiftingsvraag: (verplicht)
    Hoeveel likes zal de Facebook pagina van Bij Landgenoten tellen op 29/04/2021 om 11:00? Vergeet overigens niet onze pagina te liken. Antwoord met een getal (zonder punten of komma's).

    Voorkeur: (verplicht)
    Aan welke wedstrijd(en) wens je deel te nemen? Meerdere keuzes zijn toegestaan.

    Bij Landgenoten Club Lidmaatschapsnummer:
    enkel verplicht als je een verblijf wil winnen bij Vakantiehuis Catalonië en/of Cliff Cottage - BB Divers

    Wedstrijdreglement

    1. Slechts één deelname per mailadres en/of Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wordt verwerkt (de chronologisch eerste inzending wordt als enige geldige beschouwd), tenzij voor de verblijven in Vakantiehuis Catalonië en Cliff Cottage – BB Divers waar leden van de Bij Landgenoten Club even vaak mogen deelnemen als ze tokens bezitten.
    2. Winnaar van elk verblijf is de deelnemer die beide hoofdvragen correct beantwoordde en het antwoord op de schiftingsvraag het best benaderde. Als er binnen éénzelfde wedstrijd meerdere prijzen te winnen vallen, wordt eerst de prijs met de hoogste waarde toegekend. De winnaar van deze prijs maakt geen aanspraak meer op andere prijzen binnen de wedstrijd.
    3. Bij eventuele ex-aequo’s zal de deelnemer winnen die het vroegst aan de wedstrijd deelnam. Stel je deelname dus niet te lang uit.
    4. De winnaars worden via mail verwittigd. Het staat elke winnaar vrij de prijs te aanvaarden of te weigeren. De aanvaarding moet gebeuren binnen de 3 weken volgend op de mail met de communicatie over de gewonnen prijs. Weigering geeft geen recht op een alternatieve prijs.
    5. Alle aan de weggegeven verblijven verbonden voorwaarden zijn vooraf bekend aan de deelnemers en staan vermeld op
    http://www.bijlandgenoten.be/wedstrijdapril2021/.
    6. Niet opgenomen of geweigerde prijzen worden niet aan anderen toegekend.
    7. Als de eigenaars van een accommodatie, ondanks hun intentie om een prijs weg te schenken in het kader van deze wedstrijd, alsnog het verblijf weigeren weg te schenken aan een winnaar of door onvoorziene omstandigheden niet langer in staat zijn deze prijs weg te schenken, zal dit aan de winnaar geen recht geven op een schadevergoeding.
    8. Mailadressen van deelnemers worden niet doorgegeven aan de accommodaties die een prijs beschikbaar stellen.