INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Wellness Retreat Algarve in Villa met Privé Spa

   Cédric, de manager achter Somewhere-Special Algarve en Belgische eigenaar in Portugal (van o.a. Casa Rosa), organiseert zijn eerste retreat in de Algarve, in een luxueuze villa aan zee, samen met een chef-kok voor gezond lokaal eten, en met sportieve activiteiten “à la carte” zoals yoga, wandelingen, kajakken, fietsen of zelfs Kitesurf lessen. Ontdek het volledige programma.

   Profiteer van het uitzonderlijke en beperkte aanbod voor de eerste klanten van 23-27 juni 2023. Opgepast: deze multi-culturele activiteit is niet enkel voor Nederlandstaligen voorbehouden.

   Deze retreat kan ook geprivatiseerd worden op andere data en voor groepen. Somewhere-Special heeft overigens een speciaal aanbod voor groepen.

   Wil je de retreat boeken, kun je terecht op deze link. Wil je liever nog wat meer info? Gebruik dan onderstaand formulier.

   Somewhere-Special is een familiebedrijf dat vakantiehuizen verhuurt in de Algarve, meer specifiek traditionele gerenoveerde huizen met een eigen karakter en unieke artistieke decoratie. Het familie avontuur begon twee generaties terug met het renoveren van traditionele huizen door Henry en Sylvia. Sylvia was een artiest en binnenhuisarchitect en Henry volgde de werken op. Hun kleinzoon Cedric is nu verantwoordelijk voor de opvolging van de huizen en verwelkoming van de gasten.

   De meeste villa’s zijn gelegen in Pinheiro, een speciaal plekje in het Nationaal Park van de Ria Formosa, midden op de fiets- en wandelroute tussen Olhao en Tavira. De huizen zijn er rustig en ideaal gelegen dichtbij het waterfront met zicht op zee en zonnige terrassen. De combinatie van rust, comfortabele en sfeervolle huizen in een centrale locatie is moeilijk ergens anders te vinden.


    
    Informeer of boek bij SOMEWHERE-SPECIAL     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!