INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Win een Verblijf tijdens Countryside Gent

   Countryside Gent

   Het lifestyle-evenement Countryside Gent combineert interieur, tuin, food, decoratie, vakantie, mode en ontspanning en verrast met nieuwe, creatieve ideeën om ons leven gezellig te maken. Hier moet je dus ook zijn om je reisplannen voor 2022 vroegtijdig vorm te geven én inspiratie op te doen. Op het Bij Landgenoten Verzamelpaviljoen ontmoet je een reeks Belgische standhouders die beschikken over een accommodatie in het buitenland. De beurs is dagelijks geopend van 10u tot 18u, met een VIP-avond op vrijdag 3 december.

   Op de stand van Bij Landgenoten kun je het gratis Bij Landgenoten Magazine verkrijgen maar ook deelnemen aan een wedstrijd waarbij 2 verblijven te winnen vallen. Deze wedstrijd zal geen online verlengstuk hebben, wat betekent dat deze exclusief is weggelegd voor de beursbezoekers.

   Eén van de twee te winnen verblijven is in Riad dar Sbihi (Marokko, Marrakech), dat 3 nachten voor 2 personen wegschenkt. Continentaal en Marokkaans ontbijt zijn inbegrepen alsook de transfers van de vlieghaven van Marrakech (aankomst & vertrek). Lokale taxen (2.50€/nacht/pers.) en andere eventuele extra’s van maaltijden en uitstappen vallen ter plaatse te regelen. Dit verblijf heeft een totale waarde van € 435 en kan worden opgenomen gedurende het hele jaar 2022.

   Riad Dar Sbihi is een grote traditionele riad rond een ruime patio met 4 tuinen en een centrale fontein. Een bogengalerij rondom deze paradijselijke binnentuin geeft toegang tot de salons, 10 kamers en suites. Dar Sbihi werd op authentieke wijze gerenoveerd en voorzien van hedendaags comfort: alle kamers beschikken over een individuele badkamer, onthaalproducten, satelliet tv, minibar, safe, airco (reversibel), telefoon en wifi. Al vele jaren op rij prijkt Riad Dar Sbihi in de Hall of Fame van de reisbeoordelingswebsite Tripadvisor.

   Te winnen op Countryside Gent: een verblijf in Riad dar Sbihi (Marokko, Marrakech)

   Een tweede verblijf wordt beschikbaar gesteld door Somewhere Special, in de oostelijke Portugese Algarve. Somewhere Special is een familiebedrijf dat vakantiehuizen verhuurt, meer specifiek traditionele gerenoveerde huizen met een eigen karakter en unieke artistieke decoratie. Voor deze wedstrijd vallen 3 nachten te winnen in vakantiewoning Luazinha, een gerenoveerd vissershuis in de Ria Formosa, gelegen vlakbij de lagune. Dit verblijf kan worden opgenomen gedurende de maanden januari, februari of maart 2022.

   Het familie-avontuur van Somewhere Special begon twee generaties terug met het renoveren van traditionele huizen door Henry en Sylvia. Sylvia was een artiest en binnenhuisarchitect en Henry volgde de werken op. Hun kleinzoon Cedric is nu verantwoordelijk voor de opvolging van de huizen en verwelkoming van de gasten.

   Te winnen op Countryside Gent: een verblijf in vakantiewoning Luazinha via Somewhere Special (Portugal, Oostelijke Algarve)

   Kom dus zeker eens langs in Gent en laat je helemaal onderdompelen in de sfeer van de grootste Vlaamse lifestylebeurs.

   Meer informatie:

   Met de kortingscode WELKOM@CS21 krijg je € 2 korting op je online bestelling van tickets. Tickets kunnen hier besteld worden.