TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2023 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Ying Ying Travel Heropent China als Bestemming tijdens Jaarbeurs Roeselare

Tijdens de Jaarbeurs Roeselare zal Mario Steurs (Ying Ying Travel) op dinsdag 7 november om 14u30 een inspirerend betoog geven over de heropening van China als vakantiebestemming.

Mario Steurs, zaakvoerder van Ying Ying Travel en reisleider/gids China, bouwde na tal van rondreizen over gans China een diepgaande kennis van de Chinese cultuur en maatschappij op. Mario ontwerpt zeer bijzondere reizen in het ‘Land van het Midden’ en zorgt steeds voor een persoonlijke begeleiding waarbij hij graag zijn ervaringen met de medereizigers deelt.

Tijdens deze voordracht worden 2 unieke rondreizen toegelicht: ‘Zuid-China op zijn mooist’ en ‘China Avontuur met o.a. het Avatargebergte’. Deze rondreizen richten zich in het bijzonder op reizigers met uitgesproken interesse in fotografie, de etnische volkeren van China en de prachtige Chinese natuur. Na 4 jaar stilstand omwille van de pandemie is het nu terug hoog tijd voor China!

Na afloop van de lezing staat Mario graag beschikbaar voor alle geïnteresseerden. Hij beschikt over een eigen stand, gesitueerd in het Bij Landgenoten Travel Café.

Vooraf inschrijven voor de lezing is niet verplicht, maar is wel mogelijk via deze link.

Tijdens de Jaarbeurs (van 1 t.e.m. 12 november 2023) zal een ruime delegatie ‘Bij Landgenoten’ eigenaren aanwezig zijn in Roeselare Expo. De beurs omvat een uitgebreide Travel Zone, met daarin o.a. een Bij Landgenoten Travel Island en een Bij Landgenoten Travel Café. Via deze link kun je checken wie er aanwezig is.

De beurs is dagelijks geopend van 14:00 tot 19:00. Op zondag 5 november en zondag 12 november openen de deuren reeds om 10:00. Naar goede gewoonte is ook het gratis Bij Landgenoten Magazine er verkrijgbaar.

Behalve de Travel Zone heeft de beurs nog veel meer te bieden. Ca. 170 exposanten laten je kennismaken met een ruim aanbod van producten en diensten. Daarnaast is er een uitgebreid nevenprogramma met ruim 45 activiteiten verspreid over de 12 beursdagen. De beurs is dit jaar een echte belevenisbeurs met een interessant aanbod op elke beursdag. Het loont dus zeker de moeite om de beurs verschillende dagen te bezoeken, ook in functie van de exposanten die je graag zou willen spreken.

De standen van de ‘Bij Landgenoten’ exposanten op het Travel Island zijn erg ruim en lenen zich perfect om kennis te maken met de eigenaren of met andere gasten – diverse eigenaren zullen er een netwerkmoment voorzien tijdens de beurs. In het Travel Café ligt de nadruk dan weer op gezelligheid en een face-to-face gesprek met de eigenaren. Vlak naast het Travel Café bevindt zich Monkey Bar – een cocktailbar. Zeker eens proberen! 

Jaarbeurs Roeselare
1 > 12 november 2023
www.jaarbeursroeselare.be
#verrassend #anders

 

 


 
 Informeer of boek bij YING YING TRAVEL

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!