BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Spanje > Andalusië

Casa Los Tejones

Casa Los Tejones - Logeren bij Landgenoten in Spanje

Casa Los Tejones ligt midden in het dorpje Pinos del Valle, temidden van de Lecrin Vallei in het mooie Andalusië. Wie van rust en stilte houdt, heeft hier de perfecte plaats gevonden. Maar ook wie een eerder actief verblijf verkiest, komt hier aan zijn trekken.

Wandelen, fietsen, golfen, paardrijden, watersporten, skieën, je vindt het allemaal binnen een comfortabele afstand. Dé toerist heeft Pinos del Valle nog niet gevonden. Er is dan ook maar één café, één bakker, twee winkeltjes, één bank, één apotheek, … Wie naar hier komt, komt niet voor nachtelijk vertier, maar voor de rust en de natuur.

De ligging op 700 meter hoogte maakt dat de hoge Andalusische temperaturen in de zomer gemilderd worden.

Casa Los Tejones beschikt over 5 kamers. Elk gastenverblijf heeft een eigen badkamer met regendouche , wastafel en toilet. Er wordt gratis koffie en thee ter beschikking gesteld. Strandlakens zijn te verkrijgen op vraag. Er is gratis wifi op heel het terrein.

Groen, water, olijven, citroenen, krekels en cycaden en nog zoveel meer. Dát is de Lecrin Vallei, dát is Pinos del Valle, dát is ook Casa Los Tejones. Groen, want midden in het dorp kan je je heerlijk ontspannen in de frisgroene tuin. Water, want de casa biedt een zwembad, onmisbaar tijdens de hete Andalusische zomers. Olijven en citroenen, want die groeien in de tuin en komen mits wat bewerkingen op je ontbijttafel terecht. Krekels en cycaden, want die laten soms oorverdovend van zich horen, vooral op hete zomerdagen.

De eigenaars helpen je graag bij het plannen van je uitstappen en proberen je bij te staan met raad en daad voor het welslagen van je vakantie.

Meer info op de website van Casa Los Tejones.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij CASA LOS TEJONES

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CASA LOS TEJONES

     +34 607 831 959 | +32 479 288 631
     https://casa-los-tejones.com/nl/  


  Aantal Kamers: 5
  Maximale Capaciteit: 12 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+34607831959)

     Hans Dassen

    PLAN JE REIS NAAR CASA LOS TEJONES

    LIGGING VAN CASA LOS TEJONES

  Adres: Calle Moraleda 5, 18658 Pinos Del Valle, Granada, Spanje


   
  Informeer of boek bij CASA LOS TEJONES