INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website


   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Word Lid van de Bij Landgenoten Club 2022

   Bij Landgenoten Club

   Sinds de Corona-pandemie is reizen naar land- en taalgenoten geëvolueerd tot het ‘nieuwe reizen’. Waar kun je veiliger je vakantie doorbrengen dan in een kleinschalige B&B met alle mogelijke faciliteiten, een beperkt aantal kamers – vaak met een eigen privéterras – en een gastkoppel dat te allen tijde voor je klaarstaat? Naast de B&B’s zijn er uiteraard nog de vakantiewoningen, gîtes, studio’s en appartementen waar je privacy helemaal gegarandeerd is. Weg van huis, weg van de stress, maar vooral: gehuurd in 100% vertrouwen, met een Nederlandstalig aanspreekpunt in geval van nood.

   In het jaar 2020 zagen we onze bezoekersaantallen enorm toenemen, waarbij ook heel wat nieuwe mensen (die vroeger eerder opteerden voor all-in toerisme in grote resorts) deze wondermooie niche ontdekten. Nu de Bij Landgenoten community meer en meer vorm krijgt, is het moment aangebroken om de Bij Landgenoten Club te lanceren.

   Voor amper € 9.99 ben je één jaar lang lid van de Club en krijg je ons magazine met 84 pagina’s vol adresjes bij land- en taalgenoten thuisgestuurd, samen met een fysieke lidkaart die geldig is voor alle gezinsleden. Bovendien geniet je een heel jaar lang van tal van kortingen bij eigenaars van accommodaties. Ook kun je deelnemen aan exclusieve wedstrijden. Per geboekte én gemaakte reis en per deelname aan een Bij Landgenoten event vergroot je bovendien je winstkansen bij deze wedstrijden.

   De kortingen bij accommodaties zijn steeds procentueel of absoluut. Dit staat telkens duidelijk vermeld. Enkele accommodaties gaan daarin erg ver. Zo betaalt b.v. Le Silence du Midi een deel van de péagekosten terug aan de leden van de Bij Landgenoten Club en geeft Le Parc des 4 Saisons een exclusieve korting van € 70 op het totale verblijf. Cliff Cottage Resort (Thailand) haalt dit jaar een duizelingwekkende korting van 20% uit de kast. Andere accommodaties stoppen nog extra’s in het voordeelpakket voor leden, zoals b.v. een gratis huisbereide paella voor 2 personen of een relaxerende rugmassage voor 1 persoon bij Casas del Mar Lanzarote.

   Wie grasduint door de exclusieve kortingen zal opmerken dat de lidmaatschapsbijdrage zo laag is dat je deze reeds terugverdient zodra je één ledenvoordeel activeert. Bovendien ontvang je samen met je lidkaart het Bij Landgenoten Magazine (waarde incl. verzendkosten: € 3.99). Lid worden kan via onderstaande knop.