BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Word Lid van de Bij Landgenoten Club 2023

Waar kun je op een fijnere manier je vakantie doorbrengen dan in een kleinschalige B&B met alle mogelijke faciliteiten, een beperkt aantal kamers – vaak met een eigen privéterras – en een gastkoppel dat te allen tijde voor je klaarstaat? Naast de B&B’s zijn er uiteraard nog de vakantiewoningen, gîtes, studio’s en appartementen waar je privacy helemaal gegarandeerd is. Weg van huis, weg van de stress, maar vooral: gehuurd in 100% vertrouwen, met een Nederlandstalig aanspreekpunt in geval van nood.

Bij ruim 100 accommodaties en een resem organisatoren van Nederlandstalig begeleide groepsreizen of privéreizen op maat, krijg je korting als je lid bent van de Bij Landgenoten Club. Hiervoor heb je enkel de (fysieke of digitale) clubkaart 2023 nodig.

Voor amper € 14.50 ben je één jaar lang lid van de Club en krijg je ons magazine met 80 pagina’s vol adresjes bij land- en taalgenoten thuisgestuurd, samen met een fysieke lidkaart die geldig is voor alle gezinsleden. Bovendien geniet je een heel jaar lang van tal van kortingen bij eigenaars van accommodaties of op ‘Met Landgenoten Reizen’. Ook kun je deelnemen aan exclusieve wedstrijden. Per geboekte én gemaakte reis en per deelname aan een Bij Landgenoten event vergroot je bovendien je winstkansen bij deze wedstrijden.

De kortingen bij accommodaties zijn steeds procentueel of absoluut. Dit staat telkens duidelijk vermeld. Enkele accommodaties gaan daarin erg ver.

Wie grasduint door de exclusieve kortingen zal opmerken dat de lidmaatschapsbijdrage zo laag is dat je deze reeds terugverdient zodra je één ledenvoordeel activeert. Bovendien ontvang je samen met je lidkaart het Bij Landgenoten Magazine (waarde incl. verzendkosten: € 4.50). Lid worden kan via onderstaande knop.