BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Over ons

‘Bij Landgenoten’ biedt een overzicht van Belgen die actief zijn in het (buitenlands) toerisme en – waar ook ter wereld – een B&B of hotel uitbaten, een vakantiewoning of villa te huur aanbieden, een restaurant runnen, of reizen aanbieden of begeleiden.

Onderzoek heeft uitgewezen dat vele Belgische toeristen de behoefte voelen om op vakantie – als de mogelijkheid zich voordoet – te logeren of te eten bij landgenoten. Deze site vult die behoefte in door een zo uitgebreid mogelijk overzicht te bieden van Belgen die actief zijn in het (buitenlands) toerisme met een eigen zaak.

Toch beperkt de website zich niet tot het opsommen van deze adressen. Onze eigen redactie publiceert bovendien de laatste nieuwtjes van deze landgenoten zodat je helemaal up-to-date bent bij een eventueel bezoekje ter plaatse.

Andere redactionele initiatieven vullen bovenvermelde doelstellingen aan.

Sinds 1 maart 2016 worden ook Nederlandse adverteerders op de website toegelaten en opgenomen in de speciale sectie ‘Bij Taalgenoten’. Nederlandse adverteerders worden op de kaarten en in de lijstjes aangeduid met een Nederlandse vlag.

,
Lokaliseer landgenoten per continent

Klik op een continent voor een lijst van aanbieders.

About Placeholder
About

,
Lokaliseer landgenoten op een interactieve kaart

Raadpleeg onze interactieve kaart.