TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Promoties

Casa Valle de Oro: Lentekorting!

Met de lente in volle bloei willen Joost & Tatienne van Casa Valle de Oro (Spanje, Andalusië) je uitnodigen om deze zomer bij hen te komen genieten van een ontspannen verblijf in hun B&B. Om jullie extra te verwennen, bieden ze een exclusieve lentekorting aan voor verblijven tussen 15 juni en 30 augustus 2024.

Boek nu je zomervakantie en profiteer van 10% korting op een verblijf van minimaal 4 nachten. En voor degenen die wat langer willen blijven, hebben ze een speciale traktatie: bij een verblijf van 6 nachten ontvang je de 7de nacht helemaal gratis, naast de 10% korting!

Om van deze aanbieding te profiteren, dienen jullie je verblijf te reserveren vóór 21 april 2024. Mail hen met code ‘LENTE 24’.

Met open armen word je ontvangen op dit eco-domein waar je kunt relaxen, ontspannen en mediteren in een rustige, haast magische sfeer. Deze verborgen schat tussen eeuwenoude olijfbomen is een paradijs voor natuurliefhebbers en ornithologen, die kunnen luieren in een hangmat of op avontuur gaan door het riviertje met waterval bij het huis. Verblijven kan hier in een originele setting: in een etnisch ingerichte kamer, authentieke yurt of knusse studio. Het uitgebreide ontbijt en de maaltijden zijn vers en biologisch. En de cocktails om duimen en vingers bij af te likken.

Meer info op de website van Casa Valle de Oro.


 
 Informeer of boek bij CASA VALLE DE ORO

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!