TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER

 VIP-PROFIEL

Europa > Spanje > Andalusië

CoraZazen

10 /10 (3 recensies)

Boutique Villa CoraZazen - Logeren bij Landgenoten in Spanje

CoraZazen – Viñuela
Andalusië, omgeving Málaga

1 tot 6 gasten / 1 tot 4 kinderen
3 slaapkamers – 3 badkamers
Erg geliefd bij koppels buiten de schoolvakanties (speciaal tarief)

CoraZazen is een boutique villa waar een prachtig uitzicht en superieure luxe elkaar ontmoeten, gelegen in Viñuela op slechts 25 minuten van de zee.

CoraZazen (*) is een schitterende villa in de Axarquia. Grote luxe. Op en top sfeer. Prachtige smaak. Adelaarsnest – on top of the world. Een huis met een hart.

CoraZazen kan tot tien gasten ontvangen. De totale woonoppervlakte bedraagt 120 m². Er zijn zonneterrassen overal rond het huis. Binnen is de villa opgekleed als een diva met alle luxe-faciliteiten na een complete, zeer recente renovatie. Maar ze straalt ook nog altijd haar grote, stoere en authentieke zelf uit en is schitterend gedecoreerd, met een mix van trendy en Andalusisch-Moorse stijl.

Ook buiten lijkt het Wonderland: het heerlijke privé zwembad (verwarmd op zonne-energie in het midden seizoen), de bloemige tuinen, de hippe lounge, de buitenkeuken, de zalige zonneweide, de verborgen boomhut én de speelweide (voetbalveldje, zandbakje, petanque, …).

Rondom rond is er dat geweldige uitzicht op de betoverende sierras, zonder dat je één buur van dichtbij kan zien.

De villa is tevens winterproof met verwarming, haardvuur én gezelschappspellen om gezellig de winteravonden door te brengen.

(*) Voor nieuwsgierigen en wijsgerigen: ‘Zazen’ – deelwoordje van de naam van de casa – betekent ‘terugkeren naar jezelf’. Uitgaand van je eigenwaarde, leven in het nu, respect voor anderen, openstaan voor de energie in en buiten jezelf. ‘CoraZazen’ is een uitgelezen plek voor zo’n mind(& body)set. Ontspannen is hier niet zomaar een sleutelwoord. Voorzetsel ‘Cora’ komt van corazòn. Hart in het Spaans. En spreekt voor zich.

De villa is voorzien van onbeperkt gebruik van wifi.

Alle slaapkamers en de leefruimte zijn voorzien van airconditioning. Deze kan in het laagseizoen ook voor extra verwarming zorgen. In de woonkamer is er tevens een gezellig haardvuur waar je van kan genieten tijdens de koelere winteravonden.

Wil je een chef kok in huis? Verwend worden door een heerlijke massage in de boomhut? Of kun je worden verleid met extra ontbijtservices, kleine schoonmaakbeurten, persoonlijke gidsen of een yogadocente bij de villa? Laat het dan even weten.

CoraZazen is de perfecte plek om speciale momenten te vieren met uw dierbaren. Veerle & Bert voorzien graag de meest bijzondere activiteiten. En dat allemaal tegen zeer betaalbare prijzen.

Neem contact op met de eigenaren voor reserverings- en betalingsvoorwaarden, beschikbaarheden, tarieven en voor meer info over het Covid annulerings- en omboekingsbeleid.

Van dezelfde eigenaren van El Aleph (Canillas de Aceituno), Villa Corumbela (Sayalonga) en Villa Zafarraya (Alcaucín).

Meer info op de website van CoraZazen.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review
  VIDEO VAN BOUTIQUE VILLA CORAZAZEN


 
 Informeer of boek bij BOUTIQUE VILLA CORAZAZEN

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER BOUTIQUE VILLA CORAZAZEN

     +32 473 395 870
     https://www.corazazenvillas.com/corazazen-vakantie-villa-malaga.html  


  Maximale Capaciteit: 10 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32473395870)

     Veerle Hoppenbrouwers & Bert De Keyser

    FACEBOOK STREAM BOUTIQUE VILLA CORAZAZEN


   
    PLAN JE REIS

    LIGGING VAN BOUTIQUE VILLA CORAZAZEN

  Adres: 6 Camino de Albolote, Pago de Albolote, La Viñuela, Spanje


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR BOUTIQUE VILLA CORAZAZEN


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN BOUTIQUE VILLA CORAZAZEN
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van BOUTIQUE VILLA CORAZAZEN boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij BOUTIQUE VILLA CORAZAZEN