BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Zweden

EMventure

EMventure - Verblijven bij Landgenoten in Zweden

Wil je Zweden ontdekken? Dan is Småland de perfecte startplaats! Hier ontdek je Zweden zoals je het kent uit de films van Astrid Lindgren: kleine dorpjes met rode huisjes, meren om in te zwemmen en bossen vol met bessen. EMventure is een buitensport centrum en focust op de verhuur van kano’s en mountainbikes. Maar EMventure biedt ook begeleide activiteiten met o.a. rotsklimmen, death-ride, enz.

EMventure  baat ook Kröken uit, een familiepension met 4 familiekamers, elk met 2 slaapkamers, Een slaapkamer met dubbelbed voor de ouders en een kamer met 3 enkel bedden. Daarnaast zijn er nog 2 vakantiewoningen. Åkershult op 2 km van de basis met alle comfort en 3 slaapkamers en Kvarnamo – een blokhut in de bossen zonder elektriciteit en stromend water. Maar deze laatste heeft een echte Finse sauna. Ook Kröken beschikt over een echte Finse sauna en een hot tub.

Ronny is afkomstig uit België en heeft 30 jaar ervaring als gids, zowel in Zweden en Finland. Hij starte EMventure in 1999, renoveerde de 200 jaar oude hoeve en bouwde eigenhandig het gastenverblijf met 8 kamers.

Magali is afkomstig uit Frankrijk en zij zorgt vooral voor de lekkere maaltijden.

Meer info op de website van EMventure.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij EMventure

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER EMventure

      +46 383 18 222 | + 46 725 338 008
     http://emventure.se/  


  Aantal Kamers: 10
  Maximale Capaciteit: 20 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)

     Ronny Waumans & Magali Alvarez

    PLAN JE REIS NAAR EMventure

    LIGGING VAN EMventure

  Adres: Emhult 7, 574 55 Kvillsfors, Zweden


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN EMventure
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van EMventure boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij EMventure