TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Promoties

Kuća Bajlo: Run & Relax (met 20% Korting)

Voor de loopfans onder ons heeft Kuća Bajlo (Kroatië, Zadar) momenteel een wel heel interessant aanbod. In Zadar staan de komende maanden een paar leuke loopwedstrijden op het programma. Als je nu inschrijft voor één van deze wedstrijden krijg je 20% korting op je verblijf in Kuća Bajlo tijdens deze periode. Doe eens gek, en aarzel niet!

Op zaterdag 6 april om 21.00u sta je aan de start van een race rond de oude stad, langs de zee en onder een sterrenhemel tijdens de Zadar Night Run. Je kiest voor 5 of 10 km. Wil je meer? Dan is de halve marathon misschien iets voor jou! Griet, de gastvrouw van Kuća Bajlo, zal zélf aan deze wedstrijd deelnemen, reeds voor de vijfde maal.

Op zondag 5 mei is er dan weer de legendarische Wings for Life World Run. Bij Wings for Life World Run start iedereen op hetzelfde tijdstip. Tegelijkertijd met duizenden mensen over de hele wereld loop je zo ver en zo snel als je kan! Er is geen vaste afstand. In deze World Run word je achtervolgd door een bewegende finishlijn: de Catcher Car. Eenmaal ingehaald, ben je een finisher!

Interesse om aan één van beide runs deel te nemen en te overnachten met 20% korting in Kuća Bajlo? Volg dan deze link om de beschikbaarheden te checken.

Of je nu een geroutineerde hardloper bent of een ‘start to runner’ dit is de perfecte gelegenheid om jezelf uit te dagen. De sfeer, energie en de organisatie in Zadar tijdens beide wedstrijden zijn top!

In Kuća Bajlo voel je je meteen thuis. Een uitgebreid ontbijt vormt de start van een dag met tal van mogelijkheden. Bezoeken van historische stadjes, sportieve fietstochten op de eilanden, uitdagende bergwandelingen in de natuurparken, kajakken op de rivieren, jeepsafari’s in het Velebitgebergte, … of een dagje relaxen in de tuin.

Het gastkoppel Griet en Anri organiseert dit alles op jouw maat en toont je de mooiste plekken die enkel de locals kennen.

’s Avonds kan je – indien gewenst – bij Griet en Anri terecht voor een (veggie) avondmaal met dagverse streekproducten, vers gevangen vis, groenten, kruiden en fruit uit hun biotuin. Een bekroning van een geslaagde dag.

Voor meer info en foto’s kan je terecht op www.bajlo.com, op de Facebook pagina van Kuca Bajlo of op onderstaand contactformulier.


 
 Informeer of boek bij KUCA BAJLO

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!