TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Europa > Frankrijk > Nouvelle-Aquitaine > Corrèze

Chambres d’hôtes La Maison Bleue

La Maison Bleue - Logeren bij Landgenoten in Frankrijk

Op zoek naar een zalige B&B in Frankrijk? Zin om te logeren in een authentieke hoeve omringd door weiden en bossen? La Maison Bleue biedt je comfortabele en kraaknette gastenkamers met eigen badkamer, een privé zwembad, jacuzzi en prachtige vergezichten van glooiende, groene heuvels.

De chambres d’hôtes geeft je alle ruimte om te rusten, te herbronnen en te genieten van gezonde, lekkere streekgerechten. Gelegen in het landelijke, groene hart van de Corrèze, zijn de toeristische trekpleisters niet ver verwijderd. De regio geeft je vele mogelijkheden tot uitstapjes en sportieve activiteiten. Zowel de rustige vakantieganger als de wandelaar en mountainbiker voelen er zich onmiddellijk thuis.

La Maison Bleue was in oorsprong een oude hoeve met schuur uit het begin van de vorige eeuw. In 2000 werd de woning grondig gerenoveerd en ingericht met behoud van authentieke elementen zoals het gebruik van het kenmerkende gesteente, de massieve houten balken en de open haard. Het gebouw straalt een aards en warm karakter uit, dat door de inrichting benadrukt wordt.

De dikke zandstenen muren bieden een natuurlijke klimaatregeling: koelte in de zomer en warmte in de winter. De terrassen zijn voorzien van schaduw en buitenmeubels om een verblijf in de zuidelijk georiënteerde tuin met uitzicht op de omringende heuvels op elk moment van de dag aangenaam te maken.

De gastenkamers hebben een eigen ingang, zijn kraaknet en van alle comfort voorzien. Als gast heb je volledige toegang tot de tuin, de terrassen, het zwembad en de jacuzzi. Het gastenterras is voorzien van een goed gevulde koelkast met frisdrank, bier en wijn aan democratische prijzen. Water, koffie en thee zijn gratis. De ruimtes zijn rookvrij, uitgerust met gratis wifi en er is parkeerruimte naast het huis voorzien.

La Maison Bleue heet je graag welkom in Juillac!

Meer info op de website van Chambres d’hôtes La Maison Bleue.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review


 
 Informeer of boek bij CHAMBRES D'HÔTES LA MAISON BLEUE

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CHAMBRES D'HÔTES LA MAISON BLEUE

     +33 555 226 030 | +33 642 666 473
     https://lamaisonbleue.eu/  


  Aantal Kamers: 4
  Maximale Capaciteit: 8 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+33642666473)

     Koenraad & Veronique Schelfaut

    PLAN JE REIS

    LIGGING VAN CHAMBRES D'HÔTES LA MAISON BLEUE

  Adres: 131 Passage de Lavialle, 19350 Juillac, Frankrijk


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN CHAMBRES D'HÔTES LA MAISON BLEUE
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van CHAMBRES D'HÔTES LA MAISON BLEUE boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij CHAMBRES D'HÔTES LA MAISON BLEUE