BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Kroatië

Mascott Zeilreizen


Mascott Zeilreizen in Kroatië

Kroatië is het land van de 1.000 eilanden. Dat verdient meer dan een dagtochtje met de boot. Mascott Zeilreizen biedt Nederlandstalig begeleide meerdaagse zeiltochten, waarbij je vaart van eiland naar eiland. Elke dag een nieuwe plek, altijd met zicht op zee.

Vanuit de haven van het prachtige stadje Zadar wordt koers gezet naar de eilanden Molat, Olib, Silba, Premuda, Dugi Otok, Iz, … Er wordt geankerd in rustige baaien en aangelegd in pittoreske dorpjes.

Wat dacht je van een bezoek aan de Nationale Parken Telascica (waar je naar het zoutmeer MIR kan wandelen) of van een onvergetelijke zeiltocht door het unieke landschap van de Kornati eilanden?

Vaar mee met ons aan boord van een 40′ zeiljacht of kies je eigen jacht (met of zonder schipper) om Mascott in flottielje te vervoegen.

De kleinschaligheid is de absolute sterkte van Mascott Zeilreizen. Eén vaste contactpersoon staat jou bij van begin tot eind: vanaf de boeking en het huren van een boot tot aan het einde van de zeilvakantie. Hierdoor kun je rekenen op een correcte en snelle behandeling van al jouw vragen. Ook duurzaamheid wordt door Mascott hoog in het vaandel gedragen.

Mascott beperkt zich overigens niet tot enkel Kroatië.

Tevens kan een zeiltrip een leuke teambuilding activiteit zijn.

Meer info op de website van Mascott Zeilreizen.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij MASCOTT ZEILREIZEN

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER MASCOTT ZEILREIZEN

     +32 471 917 477
     https://mascottsailing.be/    Extra Faciliteiten :

  • Kindvriendelijk

     Paul Elst

    PLAN JE REIS NAAR MASCOTT ZEILREIZEN

    LIGGING VAN MASCOTT ZEILREIZEN

  Adres: Marina Tankerkomerc, Ivana Meštrovića 2, Marina, 23000, Zadar, Kroatië


   
  MASCOTT ZEILREIZEN: IDEAAL VOOR EEN ACTIEVE VAKANTIE

  MASCOTT ZEILREIZEN is geschikt voor het doorbrengen van een actieve vakantie. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten'.


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN MASCOTT ZEILREIZEN
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van MASCOTT ZEILREIZEN boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij MASCOTT ZEILREIZEN