TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Promoties

Promotie Au Grand Bonheur

Nog zin in vakantie in april en mei 2024? Boek voor minimum 7 nachten bij Au Grand Bonheur (Frankrijk, Gard) en geniet van de promotie 6+ 1 gratis. Niet verenigbaar met andere promoties.

Au Grand Bonheur is een B&B met een familiaal karakter met 5 charme kamers voor maximum 12 personen voorzien van alle comfort. Een mooie uitvalsbasis om de prachtige Cévennes, Ardèche, Gard en Lozère te ontdekken, wandelend, fietsend of gemotoriseerd.

Bezoeken van eeuwenoude dorpjes, prachtige monumenten, zuiderse markten met lokale streekproducten, zwemmen in rivieren, kajakken enzoverder. Genoeg te doen om jullie een fantastische vakantie aan te bieden, dit met de nodige informatie die Luc & Karin je graag bezorgen.

Op het domein kan je overdag genieten van de rust, heerlijk zwemmen in het verwarmd, chloorvrij vernieuwd zwembad met een wijntje of biertje of gewoon een frisdrank, te verkrijgen aan de honesty bar. ‘s Avonds word je 6 dagen verwend met een culinaire all-in formule van aperitief tot dessert en koffie.

Au Grand Bonheur is adults-only (vanaf 14 jaar).

Meer informatie op de website van Au Grand Bonheur.


 
 Informeer of boek bij AU GRAND BONHEUR

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!