BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Verenigd Koninkrijk > Wales

The Long Barn Mathry

10 /10 (1 recensie)

The Long Barn Mathry - Logeren bij Landgenoten in Wales

The Long Barn is gelegen in Mathry, Zuid-West-Wales, nog een ongerept stukje natuur in de wereld met het jaar rond een aangenaam klimaat en gemakkelijk bereikbaar met de wagen. Op 750 km van Antwerpen kan je genieten van de rust en gezelligheid die de Welse sfeer te bieden heeft.

Wandelaars genieten het jaar rond van de meer dan 1.000 miles aan wandelpaden. Vogelspotters fotograferen ontelbare aanwezige en overtrekkende vogels. Watersporters kunnen surfen, kitesurfen, coastering, kajakken,… Bergbeklimmers kunnen zich uitleven op de steile kliffen. Rustzoekende bezoekers geven zich over in de super gezellige pubs en genieten van de heerlijkste en eerlijkste maaltijden.

Wat zoek je? Kliffen, bergen, bossen, zandstranden, gezonde lucht, … Dit kunnen Jan & Anneke je allemaal garanderen. Allemaal op een zeer korte afstand van The Long Barn. Ze ontvangen je graag in één van de 3 cottages die ze ter beschikking hebben voor respectievelijk 4, 5 en 6 personen. Je bedje is opgemaakt en handdoeken liggen klaar.

De kennis van de streek delen ze graag en ze zorgen zodoende voor een onvergetelijke tijd. Vele bezoekers kunnen dit beamen. Hou er wel rekening mee dat een ervaring in The Long Barn leidt tot snel terugkomen en verder bezoeken van de streek.

Vragen of meer inlichtingen gewenst? Bekijk de website van The Long Barn Mathry of stuur even een mailtje.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij THE LONG BARN MATHRY

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER THE LONG BARN MATHRY

     +32 459 517 442
     http://wandeleninwales.be/  


  Maximale Capaciteit: 15 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)

     Jan & Anneke Heyninck

    PLAN JE REIS NAAR THE LONG BARN MATHRY

    LIGGING VAN THE LONG BARN MATHRY

  Adres: Rhoslanogfach SA62 5HG Mathry Embrokeshire, Wales


   
    THE LONG BARN MATHRY: WANDELBESTEMMING

  Wandelfan?
   
  THE LONG BARN MATHRY is een ideale wandelbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Wandelen bij Land- en Taalgenoten'.
   
  Ontdek de mooiste wandelroutes in de omgeving.


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN THE LONG BARN MATHRY
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van THE LONG BARN MATHRY boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij THE LONG BARN MATHRY