TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Amerika > Curaçao

Villa Topzicht Curaçao

Villa Topzicht - Logeren bij Taalgenoten op Curaçao

Villa Topzicht is een kleinschalig resort op Curaçao met een studio, een 1-slaapkamer- en een 2-slaapkamerappartement. Op het heuvelachtige eiland ligt het resort heerlijk hoog in een nette en veilige woonwijk, Cas Grandi. Er waait altijd een lekkere passaatwind. De woning heeft uitzicht over de wijk en de Caracasbaai die uitmondt in de Caribische zee. Na een warme stranddag of één van de vele mogelijke activiteiten die Curaçao rijk is, vinden de gasten het heerlijk om een duik in het met magnesiumwater gevulde zwembad te nemen en te genieten van de rust die er op het resort heerst, luisterend en kijkend naar de prachtige vogels tijdens de BBQ of wegdromend bij een prachtige zonsondergang.

Het eiland heeft naast +/- 35 parelwitte stranden en een azuurblauwe zee, een veelzijdige natuur. Er zijn meerdere bergen te beklimmen/bewandelen, waarvan de Christoffelberg in het beschermde Christoffelpark wel de bekendste is. Er zijn veel wandelroutes, zowel in de stad als in meerdere natuurgebieden. Ook een bezoek aan het terrein van de bekende komiek Jandino Asporaat ‘Hofi Mango’, waar natuur en landbouw bij elkaar komen, is zeer de moeite waard.

Of begeef je in de grotten van Hato, the Hato Caves, en ontdek de in honderden jaren gevormde druipsteenformaties. Villa Topzicht biedt zelf verschillende wandel- en autoroutes aan, maar kan ook helpen met het uitzoeken en boeken van uitbestede activiteiten. Ook met buggy’s en jeeps is het eiland op een avontuurlijke wijze te ontdekken. Verder is er natuurlijk veel op het gebied van watersport te beleven. Van jetski’s tot verschillende manieren van surfen, er is keuze genoeg!

Op Curaçao kun je volop snorkelen, maar het eiland staat ook bekend als één van de mooiste duikplekken van de Caraïben! Een gidsduik is dan ook een grote aanrader. Ook daarin kunnen Barbara & Arend bemiddelen, want ze hebben connecties met één van de beste duikscholen van Curaçao. Op ongeveer 25 km afstand van Curaçao ligt het onbewoonde eiland ‘Klein Curaçao’. Er zijn meerdere charters die dagelijks een boottrip organiseren naar dit idyllische eilandje. Het strand witter dan wit en het water blauwer dan blauw, maakt een bezoek aan ‘Klein Curaçao’ bijna verplicht. Daarnaast doen deze charters ook trips langs de zuidkust met een bezoek aan o.a de blauwe kamer en rondvaarten over het Spaanse water. Ook diepzeevissen gebeurt hier en wordt uitgevoerd door diverse ondernemers. Uiteraard allemaal via Villa Topzicht te boeken!

Barbara & Arend verzorgen je vakantie van A tot Z, en helpen je graag om van je welverdiende verlof een onvergetelijke beleving te maken!

Curaçao, het eiland dat bekend staat om zijn prachtige witte stranden en azuurblauwe zee, en het altijd mooie weer, biedt ook voor de actieve toerist een breed scala aan mogelijkheden om te doen, te ontdekken en vooral te genieten met een grote G!

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review


 
 Informeer of boek bij VILLA TOPZICHT CURACAO

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER VILLA TOPZICHT CURACAO

     +5999 522 95 48
       


  Maximale Capaciteit: 11 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig

     Arend & Barbara Strampel (NL)

    PLAN JE REIS

    LIGGING VAN VILLA TOPZICHT CURACAO

  Adres: Kaya Vivaldi 44, 1234CW Cas Grandi, Curaçao


   
  VILLA TOPZICHT CURACAO: IDEAAL VOOR EEN ACTIEVE VAKANTIE

  VILLA TOPZICHT CURACAO is geschikt voor het doorbrengen van een actieve vakantie. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten'.


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN VILLA TOPZICHT CURACAO
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van VILLA TOPZICHT CURACAO boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij VILLA TOPZICHT CURACAO