TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Promoties

Voorjaarspromo bij Villa Montefiore Country Resort

Kom genieten van het prachtige voorjaar in Le Marche bij Villa Montefiore Country Resort. De natuur is weelderig, de temperaturen zijn uiterst aangenaam, je kan wandelen en fietsen door de glooiende heuvels, genieten van een aperitiefje op het strand, kunst en cultuur opsnuiven en je overgeven aan de lokale gastronomische lekkernijen! Geef toe… het zijn de perfecte ingrediënten voor een fijne vakantie! Bij een minimumverblijf van 4 nachten in één van de appartementen krijg je 15% korting voor boekingen in de periode van 15 april t.e.m. 31 mei 2024. Een heel uitzonderlijke voorjaarspromotie!

Villa Montefiore Country Resort is dé perfecte uitvalsbasis om te genieten van de kust met parels van badplaatsen zoals Sirolo, Numana of de Baai van Portonovo. Of om enkele prachtige steden te verkennen, zoals Urbino (UNESCO Werelderfgoed), de universiteitsstad Macerata, de havenstad Ancona, Pesaro of Ascoli Piceno. Maar ook in kleinere steden zoals Senigallia, Fano, Fermo of Fabriano is het heerlijk vertoeven.

Maar vanuit Villa Montefiore kan je ook langzaam de typische omgeving ontdekken: wandelen door de glooiende heuvels, proeven van een glas lokale wijn bij zonsondergang, vuurvliegjes bewonderen onder de sterrenhemel, de heerlijke plaatselijke gastronomie ontdekken. Zovele authentieke ervaringen die je zullen opladen met pure energie en vitaliteit! Een perfecte voorjaarsboost, zeg maar!

De locatie is buitengewoon: een landhuis met oorsprong in 1600, gerestaureerd met veel passie en afgewerkt met oog voor elk detail. Een verblijf in Villa Montefiore is een hymne aan het leven: een vakantie vol onvergetelijke kleuren, geuren en smaken. Er heerst een unieke sfeer, je leeft in harmonie met de natuur, volledig op een mediterraan tempo.

Meer info op de website van Villa Montefiore Country Resort.


 
 Informeer of boek bij VILLA MONTEFIORE COUNTRY RESORT

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!