TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Promoties

Agriturismo Fiordaliso: 17.5% Korting Dankzij de Hoogste Hangbrug van Europa

De mooie streek rond Agriturismo Fiordaliso (Italië, Umbrië) heeft er een nieuwe attractie bij. Op ongeveer 40 minuten rijden van de agriturismo is vorige week de nieuwe Tibetaanse brug geopend. Met een hoogte van 175 meter is het de hoogste hangbrug van Europa. Met een lengte van 517,50 meter duurt het 30 à45 minuten om te voet de oversteek te maken, terwijl je geniet van de prachtige uitzichten.

Boek nu een verblijf in Agriturismo Fiordaliso om te komen genieten van deze en vele andere Umbrische bezienswaardigheden. Vermeld in je bericht zeker ‘Tibetaanse Brug’ om aanspraak te maken op een korting van 17,50%. Enkel geldig voor boekingen van 5 of meer nachten in de maand mei 2024.

Er zijn 4 appartementen aanwezig op het domein. Je beschikt over je eigen appartement met een eigen terras en toegang tot de tuin met gedeeld zwembad.

Op een half uurtje rijden bevinden zich vele stadjes en plaatsen die het waard zijn om te bezoeken zoals Spello, Spoleto, Assisi, Montefalco, Perugia, Lago Trasimeno, Todi, Orvieto, Norcia etc.

De eigenaren zijn altijd beschikbaar voor vragen of andere bezorgdheden.

Meer info op de website van Agriturismo Fiordaliso
 

De Tibetaanse brug – met een onderbroken loopvlak – die Sellano (dat deel uitmaakt van het circuit van de mooiste dorpen van Italië) verbindt met het gehucht Montesanto – is 517,50 meter lang en bevindt zich op een hoogte van 175 meter boven de vallei van de Vigi-rivier en vereist 1023 treden om deze over te steken! Samen met de Tibetaanse brug ‘Arouca 516’ in Portugal (met een lengte van 516 meter) is dit de de hoogste van Europa.

De Tibetaanse brug in Sellano heeft echter het kenmerk dat deze bergopwaarts is, met een positief hoogteverschil van 68 meter tussen de twee stations. De Tibetaanse brug ligt precies in het historische centrum van Sellano, halverwege de steden Foligno en Spoleto. Op de brug geldt eenrichtingsverkeer.


 
 Informeer of boek bij AGRITURISMO FIORDALISO

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!