TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Atidos Gaat Allerlaatste Seizoen In

B&B Atidos - Logeren bij Belgen in Spanje

In september 2024 gaan Willy & Arie (Atidos) met pensioen en verhuizen ze naar hun oude dorp Valderrey. Het jaar 2024 wordt daarom hun laatste seizoen in Atidos. Tijdens dit afscheidsseizoen (en tevens hun tiende seizoen in Atidos) ontvangen ze jullie op de gebruikelijke manier. Ze zien ernaar uit om in Ontinyent afscheid van jullie te nemen onder de Spaanse zon.

Op dit moment hebben ze in 2024 nog voor verschillende periodes accommodaties beschikbaar. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen om te informeren naar mogelijkheden en prijzen. En als jullie vóór 1 januari 2024 boeken, hebben ze een aantrekkelijke verrassing in petto.

Komen jullie volgend jaar afscheid van hen nemen? Willy & Arie kunnen niet wachten.

Atidos is gevestigd in een schitterende Spaanse villa en omvat twee luxe appartementen: één appartement voor 2 personen en één appartement voor vier personen. Beide appartementen zijn van alle gemakken voorzien. De villa ligt midden in een park met vrucht- en sierbomen, wijnranken en prachtige vergezichten.

Atidos ligt in een omgeving die garant staat voor ontspannende autoritjes, fiets- en wandeltochten. Maar ook een dagje luieren in het park rondom de villa of bij het zwembad behoort tot de mogelijkheden in een ontspannen sfeer. Willy & Arie heten je graag welkom voor een verblijf in een ontspannen en luxe omgeving.

Gastheren Willy & Arie heten je graag welkom voor een verblijf in een ontspannen en luxe omgeving. Meer info op de website van B&B Atidos.


 
 Informeer of boek bij ATIDOS

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!