INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   ‘De 2de Corona-Zomer’ – Domaine Ramonjavel

   Domaine Ramonjavel

   In de zomer van 2021 publiceren we regelmatig een artikel over hoe het toeristische hoogseizoen verloopt: een zomer waarin Corona voor het tweede jaar op rij de krantenkoppen beheerst en de reisplannen beïnvloedt. We polsen bij Belgische en Nederlandse uitbaters hoe zij de zomer beleven. Getuigenissen uit de eerste hand…

   Domaine Ramonjavel is gelegen in de Lot-et-Garonne (Frankrijk). Er zijn 10 sfeervol ingerichte lodgetenten (geschikt voor 4-6 personen) en een aantal B&B-kamers (geschikt voor 4-5 personen). Eigenaars Brigitte & Don getuigen hoe het seizoen voor hen eruitziet.

   “We zijn in de eerste plaats blij en opgelucht! We hadden al veel boekingen staan, maar het bleef spannend of alles wel door mocht gaan. Gelukkig hebben de mensen het vertrouwen gehad om te boeken. We verwachten een mooi seizoen te gaan draaien!

   We hebben enorm veel aanvragen gehad, mede door onze follow up van het NPO-programma “Ik Vertrek – Even Weg”, waar wij aan mee hebben gedaan.

   De mensen snakken naar vakantie en dat merken we! In de periode tussen 17 juli en 21 augustus zijn we volgeboekt. Daarbuiten zijn er nog een paar plaatsen te verkrijgen.

   We zitten intussen sinds 2015 in het zuidwesten van Frankrijk en gaan met de camping het zesde seizoen in. We zijn al een eind klaar met projecten op de camping. Vorig jaar zijn we met een alpacahoeve begonnen, waarmee gasten ook allerlei activiteiten kunnen doen. We hebben nu 20 alpaca’s en het is een groot succes, iedereen vindt het geweldig! Ook zien we dat de bruiloften steeds meer worden gepland.

   De voorgaande maanden waren heel onzeker maar het vooruitzicht is rooskleurig. We kijken daarom erg uit naar de komende weken. Wie weet mogen we u ook ontvangen, van harte welkom!”

   Kijk je ook nog uit naar een leuke vakantie bij Domaine Ramonjavel? Aarzel dan niet langer en stuur dan nu een mailtje naar info@ramonjavel.eu. Meer info op de website van Domaine Ramonjavel.

   Informeer of boek bij DOMAINE RAMONJAVEL


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!