TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

 VIP-PROFIEL

Afrika > Oeganda

Elizabeth Tours


ELIZABETH TOURS BIEDT EEN KORTING (-€50) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.

Elizabeth Tours - Met Landgenoten in Oeganda

Jan en Barbara zijn een Belgisch-Oegandees koppel en de bezielers van Elizabeth Tours. Als gespecialiseerde reisorganisatie organiseren zij je droomreis naar Oeganda!

Barbara’s vaderland heeft immers enorm veel te bieden: prachtige nationale parken met veel wildlife, unieke vogelsoorten en zelfs de mogelijkheid om de gorilla’s en chimpansees te ontmoeten in de vrije natuur. Jan en Barbara kennen Oeganda door en door en werken enkel met hun eigen mensen ter plaatse zonder tussenpersonen.

Oeganda is ideaal om het echte Afrika voor een eerste keer te ontdekken. Je vindt het beste van het continent op een relatief kleine oppervlakte. Maar ook ervaren Afrika-reizigers gaan in dit land zaken ontdekken die ze nergens anders hebben kunnen ervaren. En dit alles tegen een redelijke prijs en in een ongerepte omgeving zonder massatoerisme.

Bovendien is het dierenrijk in Oeganda enorm veelzijdig. In de Nationale Parken vind je giraffen, zebra’s, neushoorns, leeuwen, luipaarden, antilopen, nijlpaarden, buffels en chimpansees, enz. Evenals een extreem rijke vogelpopulatie met de zeldzame ooievaar. Maar de grootste aantrekkingskracht van dit uitzonderlijke land zijn natuurlijk de gorilla’s. Je kunt deze primaten van heel dichtbij bewonderen in hun natuurlijke omgeving. Iedereen die deze unieke ervaring ooit heeft meegemaakt, zal dit nooit meer vergeten.

Jan en Barbara stellen je reis volledig samen op maat en naargelang je budget. Uiteraard kun je ook aansluiten bij één van de georganiseerde groepsreizen.

Zoek je kleinschaligheid? Contacteer dan Elizabeth Tours en leer samen met hen het echte Oeganda kennen!

Meer info op de website van Elizabeth Tours.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review
  VIDEO VAN ELIZABETH TOURS


 
 Informeer of boek bij ELIZABETH TOURS

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER ELIZABETH TOURS

     +32 499 218 019 | +32 465 411 260
     https://elizabeth-tours.com/    Extra Faciliteiten :

  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32499218019)

     Jan Sas & Barbara Mukwaya

    LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

  Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2024 geniet bij ELIZABETH TOURS van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
   
  • € 50 korting per dossier
  Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
   
  Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


   
    FACEBOOK STREAM ELIZABETH TOURS


   
    PLAN JE REIS

    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN ELIZABETH TOURS
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van ELIZABETH TOURS boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij ELIZABETH TOURS