TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Promoties

La Mouline: Laatste Vrije Plekjes met 15% Korting

La Mouline heeft nog maar enkele vrije plekjes tijdens het zomerseizoen 2024. Je vindt ze via deze link. Er geldt een korting van 15% voor wie één van deze vrije periodes boekt. Wacht niet té lang met boeken, want het lijstje met vrije datums wordt dagelijks korter.

La Mouline is een verborgen paradijsje in de Quercy Blanc, op het kruispunt van de toeristische topdepartementen Lot, Dordogne en Gers. Levensgenieters en Bourgondiërs  zullen zich hier onmiddellijk thuis voelen. Kwaliteit, 4-sterren comfort, knus, kleinschalig en Service met grote S: daar staan Luc en Tine garant voor.  De dagelijkse culinaire table d’hôtes is de rode draad doorheen een vakantie op La Mouline. Koken is hier een ware passie, steeds huisbereid met dé beste ingrediënten, supervers en zoveel mogelijk lokaal ingekocht.

Dit jaar won La Mouline voor het derde jaar op rij de Tripadvisor Best of the Best Award. De B&B is adults only. Luc en Tine hebben intussen reeds ruim 10 jaar ervaring.

Twijfelen hoeft écht niet: La Mouline is jullie thuis op vakantie! Gewoon doen, … want jullie verdienen die break écht wel! Genieten, da’s alles wat je hoeft te doen; al de rest brengen Luc en Tine in orde.

Meer info kun je vinden op de website.

 


 
 Informeer of boek bij LA MOULINE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!