TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Gun Jezelf een La Mouline Break!

Ook dit jaar genoten tal van koppels, gezinnen en families van de vele troeven die La Mouline (Frankrijk, Tarn-et-Garonne) te bieden heeft: de culinaire verwennerij, de uitgebreide wijnkaart, de ligging in volle natuur, de ruime kamers voorzien van alle comfort, met Vlaamse TV en gratis wifi, de vele faciliteiten van het 9ha groot domein waaronder het verwarmde zwembad met apart kindergedeelte, de biljartzaal, de sauna, de jacuzzi, pingpongtafel, trampoline, petanqueterrein, … plus de dagelijkse tips voor uitstappen en excursies in de omgeving.

Luc en Tine zijn al hun lieve gasten enorm dankbaar voor hun warme vriendschap. En het allerbelangrijkste: ook zij hebben ervan genoten!

Ben ook jij een levensgenieter die toe is aan wat verwennerij? Gun jezelf dan met je partner, met wat vrienden, met je familie, … een La Mouline break! Dit najaar zijn nog enkel plekjes vrij. Ook de kalenders voor 2021 en 2022 staan reeds open.

Luc & Tine kijken er al naar uit om jullie te verwelkomen! Kijk misschien al eens rond op hun website: zo proef Je nu al van wat La Mouline vitamientjes...

 Informeer of boek bij LA MOULINE

    Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!