BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Gun Jezelf een La Mouline Break!

Ook dit jaar genoten tal van koppels, gezinnen en families van de vele troeven die La Mouline (Frankrijk, Tarn-et-Garonne) te bieden heeft: de culinaire verwennerij, de uitgebreide wijnkaart, de ligging in volle natuur, de ruime kamers voorzien van alle comfort, met Vlaamse TV en gratis wifi, de vele faciliteiten van het 9ha groot domein waaronder het verwarmde zwembad met apart kindergedeelte, de biljartzaal, de sauna, de jacuzzi, pingpongtafel, trampoline, petanqueterrein, … plus de dagelijkse tips voor uitstappen en excursies in de omgeving.

Luc en Tine zijn al hun lieve gasten enorm dankbaar voor hun warme vriendschap. En het allerbelangrijkste: ook zij hebben ervan genoten!

Ben ook jij een levensgenieter die toe is aan wat verwennerij? Gun jezelf dan met je partner, met wat vrienden, met je familie, … een La Mouline break! Dit najaar zijn nog enkel plekjes vrij. Ook de kalenders voor 2021 en 2022 staan reeds open.

Luc & Tine kijken er al naar uit om jullie te verwelkomen! Kijk misschien al eens rond op hun website: zo proef Je nu al van wat La Mouline vitamientjes…


 
 Informeer of boek bij LA MOULINE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!