INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X
   BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

   Europa > Frankrijk > Grand Est > Meuse

   Le Paradis Chambres d’Hôtes

   Le Paradis Chambres d'Hôtes - Logeren bij Taalgenoten in Frankrijk

   Le Paradis is een voormalige wijnboerderij gelegen aan de rand van het kleine dorpje Buxerulles in de Côtes de Meuse. In 2003 is de wijnboerderij geschikt gemaakt voor chambres d’hôtes en sinds oktober 2015 zijn Cees Heijstek en Annelies Magré de trotse eigenaren van deze prachtige plek.

   In het Chambres d’Hôtes gedeelte kun je overnachten in één van de 5 gastenkamers voor 2 personen met eigen toilet en badkamer. Op één kamer is een extra bed geplaatst. Op 5 avonden bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van een gezamenlijk diner, de zogeheten table d’hôtes.

   Kinderen zijn welkom vanaf 6 jaar. Daarnaast moeten zij in het bezit zijn van een zwemdiploma in verband met de veiligheid in en rondom het zwembad.

   Om het huis ligt een tuin van bijna 4.000 m², met daarin o.a. een boomgaard. Er is op één van de vele terrassen altijd een plekje te vinden om lekker in het zonnetje te zitten. En wanneer het te warm zou zijn, kun je een koel schaduwplekje opzoeken. Er is een zwembad van ruim 8×4 m, met een zonneterras met ligstoelen en een buitendouche. Le Paradis beschikt over gratis wifi in het hele huis en in de tuin. Onder de carport of in de garage is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor fietsen of motoren. Voor oldtimers is er een speciale veilige parkeerplek in de tuin beschikbaar.

   Vanuit de tuin is er vrij uitzicht op de rondom het huis gelegen weilanden, boomgaarden en bossen. Ook is er zicht op de Butte de Montsec, een groot monument voor de Amerikaanse slachtoffers in de Eerste Wereldoorlog.

   Le Paradis is een ideale plek om te overnachten, te ontspannen en te genieten van het gastvrije Lorraine. Deze prachtige streek in noordoost Frankrijk biedt tal van mogelijkheden om echt te genieten van je vakantie of een weekendje weg. En dit alles op minder dan 400km afstand.

   De omgeving met haar prachtige natuur heeft veel te bieden. Le Paradis ligt in het Parc Régional Naturel de Lorraine. Er zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet en er zijn diverse watersportmogelijkheden op het meer Lac de Madine of de rivier de Meuse. Bij Le Paradis zijn (elektrische) fietsen en mountainbikes te huur. Op nog geen 10 minuten rijden is er de mogelijkheid om te tennissen en is er een golfbaan. In de directe omgeving liggen een aantal grote steden die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals Metz, Nancy, Bar-le-Duc en Verdun.

   Meer info op de website van Le Paradis.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    


    
    Informeer of boek bij LE PARADIS     
      PRAKTISCHE INFO OVER LE PARADIS

       +33 329 900 158
       https://www.leparadis.nl  


    Aantal Kamers: 5
    Maximale Capaciteit: 11 personen

    Extra Faciliteiten :

    • Wifi beschikbaar
    • Avondmaal mogelijk
    • Zwembad aanwezig

       Annelies Magré en Cees Heijstek (NL)

      PLAN JE REIS NAAR LE PARADIS

      LIGGING VAN LE PARADIS

    Adres: 18 Grand Rue, 55300 Buxerulles, Frankrijk


     
      LE PARADIS: WANDELBESTEMMING

    Wandelfan?
     
    LE PARADIS is een ideale wandelbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Wandelen bij Land- en Taalgenoten'.
     
    Ontdek de mooiste wandelroutes in de omgeving.


     
      LE PARADIS: FIETSBESTEMMING

    Fietsfan?
     
    LE PARADIS is een ideale fietsbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Fietsen bij Land- en Taalgenoten'.
     
    Ontdek de mooiste fietsroutes in de omgeving.


     
    Informeer of boek bij LE PARADIS