TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Le Repos Coquelicot Krijgt Nieuwe Ziel

In 2014 startten Luc & AnneMarie hun B&B ‘Le Repos Coquelicot’ in het hart van Bourgogne, dicht bij Vézelay. Het werd een avontuurlijk parcours, met ups en downs, maar het bracht hen dichter bij wat ze al een tijdje aanvoelen: een nieuw hoofdstuk mag starten als retraitehuis ‘Source de Lumière’.   

Met het retraitehuis richten ze zich vooral op groepen.  Met ‘Source de Lumière’ willen ze een plek creëren waar mensen zich geborgen voelen en kunnen herbronnen, waar je gelijkgestemden kan ontmoeten. Een plek waar mensen respectvol hun visie en ideeën kunnen delen en zo mekaar inspireren. Een plaats waar mensen voeding vinden voor hun ziel. 

In het retraitehuis kan je terecht voor workshops, thema-weken, stilteretraites, meditaties, wandelweken, familie-en vriendenweekends enz. Je kan zelf iets organiseren voor een groep van minimum 6 en maximum 10 mensen. In het huis zijn 6 bedden ter beschikking. Er is extra logement mogelijk in Asquins, een klein dorpje op 5 minuten rijden. Er geldt een minimumverblijf van drie nachten. Maar ook Luc & AnneMarie zullen regelmatig activiteiten organiseren.

Ook als je alleen reist of met z’n tweeën, en op zoek bent naar een plek waar even niets moet, dan ben je aan het juiste adres. In overleg met jou maken Luc & AnneMarie een persoonlijke retreat op maat. Tijdens je verblijf bieden ze ook de mogelijkheid om een energetische heling of een massage aan te vragen. Ze hebben daarvoor een aparte ruimte voorzien op de 1e verdieping.

Daarnaast blijven ze jullie ook ontvangen in hun B&B. De streek is meer dan de moeite waard om te verkennen: Vézelay met zijn wereldberoemde basiliek, de vele kleine dorpjes, de heerlijke wijnen en de ongerepte natuur van de Morvan. Van april tot eind september vragen ze een minimumverblijf van twee nachten. Vanaf drie nachten bieden ze korting op de kamerprijs.

Neem zeker eens een kijkje op de vernieuwde website. Je vindt er alle puzzelstukken om er een uniek verblijf van te maken. Voel je welkom!


 
 Informeer of boek bij LE REPOS COQUELICOT - SOURCE DE LUMIÈRE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!