BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Europa > Frankrijk > Auvergne-Rhône-Alpes > Ardèche

Les Blancards

Les Blancards - Logeren bij Taalgenoten in Frankrijk

Les Blancards is gelegen te midden van heuvels met bossen en wijngaarden in de gemeente Laurac en Vivarias in het zuiden van de Ardèche. In het hart van een prachtige omgeving aan de rand van de Cévennes Ardèchoises en het Parc régional naturel des Monts d’Ardèche.

De historie van deze locatie gaat terug naar het begin van de 14e eeuw. Het gebouw bestaat uit diverse zelfstandige delen die verbonden zijn met een half open binnenplaats. De ligging is op 1,5 kilometer van het dorp midden in het bos.

De 3 gîtes en 1 chambre d’hôtes zijn ieder in een apart deel gelegen en zijn toegankelijk via de centrale binnenplaats. Elke gîte is volledig ingericht met een moderne volledig uitgeruste keuken en eigen badkamers. Beddengoed, handdoeken etc zijn aanwezig. In 2021 is een 2e zwembad aangelegd. De gasten kunnen gebruik maken van de grote zomerkeuken, tafel tennis, badminton, jeu de boules baan, half-pipe skate board baan.

Rondom les Blancards zijn er diverse terrassen zodat ieder een eigen plaats kan vinden in de zon of schaduw bij het zwembad of tussen de lavendel of eikenbomen.

In een oude kelders bevindt zich een cave à vin waar voor de gasten een selectie wijnen uit de Ardèche aangeboden wordt.

Meteen vanuit les Blancards kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken en de bosrijke omgeving verkennen.

Meer infop op de website van Les Blancards.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij LES BLANCARDS

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER LES BLANCARDS

     +33 475 933 689 | +33 630 980 715
     https://lesblancards.com/  


  Maximale Capaciteit: 14 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
  • Zwembad aanwezig

     Loek de Preter (NL)

    PLAN JE REIS NAAR LES BLANCARDS

    LIGGING VAN LES BLANCARDS

  Adres: 840 Route des Blancards, 07110 Laurac en Vivarais, Frankrijk


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR LES BLANCARDS


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN LES BLANCARDS
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van LES BLANCARDS boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij LES BLANCARDS