INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Maart 2022 Wordt De Gekste Beursmaand Ooit

   Na twee jaar ellende zou het wel eens kunnen zijn dat Corona aan zijn uittocht is begonnen. Feit is dat de tijd weer rijp is voor beurzen, en dat zullen we geweten hebben. De organisatoren staan in de startblokken voor een kort maar krachtig beursseizoen, waarbij de maand maart 2022 absoluut memorabel zal worden. Elk weekend vind je ons op een beurs, samen met een aantal accommodaties die op onze site te vinden zijn.

   Het beursseizoen wordt geopend door Vakantie Expo Antwerpen dat plaatsvindt van 4 tot 6 maart 2022. Het vernieuwde Vakantiesalon van Antwerpen zal terugvallen op een sterke, vertrouwde formule in een nieuw en modern jasje. Een reisbeurs vol inspiratie voor jong en oud. Bijna 20 accommodaties die op ‘Bij Landgenoten’ te vinden zijn, zullen aanwezig zijn als exposant op Vakantie Expo Antwerpen. Wie dat precies zijn, ontdek je op de website van Bij Landgenoten On Tour. Uiteraard hebben we een aantal vrijkaarten voor Vakantie Expo, die je kan aanvragen via deze link. Het aantal vrijkaarten is beperkt, dus snel zijn is de boodschap.

   Daarna verhuizen we voor twee weekends naar Gent, waar de lifestyle-beurs Sfeer plaatsvindt van 12 t.e.m. 14 en van 18 t.e.m. 20 maart. Het evenement combineert als geen ander interieur, tuin, food, decoratie, vakantie, mode en ontspanning en verrast met nieuwe, creatieve ideeën om ons leven gezellig te maken. Hier moet je dus ook zijn om je reisplannen voor 2022 verder vorm te geven én inspiratie op te doen. Op het Bij Landgenoten Verzamelpaviljoen ontmoet je o.a. Casa dos Ninos (Portugal), Foresteria Valsesia (Italië), Le Parc des 4 Saisons (Frankrijk) en La Vita Nuova (Italië). Ook voor deze beurs hebben we een aantal vrijkaarten, die je kan aanvragen via deze link. Het aantal vrijkaarten is beperkt, dus snel zijn is de boodschap.

   Tenslotte beleven we onze absolute apotheose tijdens het Vakantiesalon van Brussel, de grootste reisbeurs van het land, die gepland staat van 24 t.e.m. 27 maart 2022. De meeste eigenaars zijn tegen dan alweer op hun accommodatie in het buitenland, maar o.a. Casa dos Ninos (Portugal) zal nog afzakken naar deze beurs en enkele andere accommodaties zullen ongetwijfeld nog aansluiten.

   Naar goede gewoonte krijg je tijdens elk van deze beurzen op de Bij Landgenoten stand het gratis Bij Landgenoten Magazine 2022, en kun je er deelnemen aan een wedstrijd waarover later nog alle details volgen.

   Maak alvast één of meerdere weekends vrij in je agenda voor een inspiratiemoment zonder weerga!