INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Europa > Spanje > Andalusië

   Molino Rio Alájar

   Molino Rio Alajar - Logeren bij Taalgenoten in Spanje

   Molino Rio Alájar (Spanje, Andalusië) was ooit een alleenstaande molen aan de rivier, maar nu een prachtig landgoed met zes vakantiehuizen, opgetrokken uit natuursteen. Deze liggen verscholen in een ongerept dal, dichtbij het lieflijke dorp Alájar, dat wordt beschouwd als de parel in het beschermde natuurpark Sierra de Aracena. Dit vrijwel onbekende deel van Spanje is een walhalla voor jong en oud, wandelaars, vogelaars, ruiters, zonaanbidders en natuurvrienden. In de oude dorpjes in dit uitgestrekte gebied wordt het levenstempo nog bepaald door de stappen van de ezel.

   De huizen van de Molino Rio Alájar bieden een comfortabel, landelijk onderkomen in een unieke Spaanse omgeving. Peter Jan & Monica verwelkomen graag families, stelletjes, en kinderen van iedere leeftijd. Ook huisdieren zijn hier meer dan welkom.

   Op en rondom het eigen terrein is van alles te doen. Er is een zwembad, een tennisbaan met verlichting, een tafelvoetbalspel, een tafeltennistafel, een jeu-de-boules-baan en een outdoor schaakbord. Het zwembad is open van eind maart tot eind oktober.

   Tevens kun je paardrijden, ezeltochten maken of fietsen en wandelen over talrijke wandelpaden, ruiterpaden en karrensporen die kriskras door het gebied gaan. In het nabijgelegen Alájar zijn talrijke bars en restaurants te vinden, waar de lekkerste streekgerechten uit de Andalusische keuken op het menu staan, met als specialiteit de alom geprezen ‘pata negra´, gerookte ham afkomstig van het zwarte, Iberische varkentje.

   Het hele jaar door zijn er in de Sierra feestdagen en festivals. Elk seizoen heeft hier zijn eigen kleuren, geuren en gerechten.

   De zes stenen huizen van de Molino (El Aquila, El Búho, La Cigüeña, El Conejo, La Tortuga en La Zoya) staan op verhoogde grond aan de rechteroever van de Rio Alájar en hebben daardoor uitzicht op de vallei en de omringende heuvels. In totaal is er plaats voor 23 gasten.

   De gasten worden verwelkomd bij de receptie van het complex, waar ze uitleg krijgen over het verblijf. Hier bevinden zich de wandelkaarten en tevens informatie over de streek. De receptie is gelegen in een apart huis. Speciaal voor gasten is er hier een kleine bibliotheek met boeken, DVD’s en CD’s, die gelezen, bekeken of beluisterd kunnen worden in eigen huis.

   Wil je je bruiloft, verjaardag of een andere belangrijke mijlpaal op bijzondere wijze vieren? Peter Jan & Monica helpen je er een speciale dag van te maken door de perfecte setting te bieden. Om verschillende redenen is Molino Rio Alajar de ideale plek om je feest onvergetelijk te maken.

   Meer info op de website van Molino Rio Alájar.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    


    
    Informeer of boek bij MOLINO RIO ALÁJAR     
      PRAKTISCHE INFO OVER MOLINO RIO ALÁJAR

       +34 689 055 577 | +34 638 081 415
       https://molinorioalajar.com/  


    Maximale Capaciteit: 23 personen

    Extra Faciliteiten :

    • Wifi beschikbaar
    • Avondmaal mogelijk
    • Kindvriendelijk
    • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
    • Zwembad aanwezig

       Peter Jan Mulder & Monica de Vos (NL)

      PLAN JE REIS NAAR MOLINO RIO ALÁJAR

      LIGGING VAN MOLINO RIO ALÁJAR

    Adres: Finca Cabezo del Molino s/n, 21340 Alájar, Huelva, Spanje


     
    Informeer of boek bij MOLINO RIO ALÁJAR