TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Spanje > Andalusië

Molino Rio Alájar

Molino Rio Alajar - Logeren bij Taalgenoten in Spanje

Molino Rio Alájar (Spanje, Andalusië) was ooit een alleenstaande molen aan de rivier, maar nu een prachtig landgoed met zes vakantiehuizen, opgetrokken uit natuursteen. Deze liggen verscholen in een ongerept dal, dichtbij het lieflijke dorp Alájar, dat wordt beschouwd als de parel in het beschermde natuurpark Sierra de Aracena. Dit vrijwel onbekende deel van Spanje is een walhalla voor jong en oud, wandelaars, vogelaars, ruiters, zonaanbidders en natuurvrienden. In de oude dorpjes in dit uitgestrekte gebied wordt het levenstempo nog bepaald door de stappen van de ezel.

De huizen van de Molino Rio Alájar bieden een comfortabel, landelijk onderkomen in een unieke Spaanse omgeving. Peter Jan & Monica verwelkomen graag families, stelletjes, en kinderen van iedere leeftijd. Ook huisdieren zijn hier meer dan welkom.

Op en rondom het eigen terrein is van alles te doen. Er is een zwembad, een tennisbaan met verlichting, een tafelvoetbalspel, een tafeltennistafel, een jeu-de-boules-baan en een outdoor schaakbord. Het zwembad is open van eind maart tot eind oktober.

Tevens kun je paardrijden, ezeltochten maken of fietsen en wandelen over talrijke wandelpaden, ruiterpaden en karrensporen die kriskras door het gebied gaan. In het nabijgelegen Alájar zijn talrijke bars en restaurants te vinden, waar de lekkerste streekgerechten uit de Andalusische keuken op het menu staan, met als specialiteit de alom geprezen ‘pata negra´, gerookte ham afkomstig van het zwarte, Iberische varkentje.

Het hele jaar door zijn er in de Sierra feestdagen en festivals. Elk seizoen heeft hier zijn eigen kleuren, geuren en gerechten.

De zes stenen huizen van de Molino (El Aquila, El Búho, La Cigüeña, El Conejo, La Tortuga en La Zoya) staan op verhoogde grond aan de rechteroever van de Rio Alájar en hebben daardoor uitzicht op de vallei en de omringende heuvels. In totaal is er plaats voor 23 gasten.

De gasten worden verwelkomd bij de receptie van het complex, waar ze uitleg krijgen over het verblijf. Hier bevinden zich de wandelkaarten en tevens informatie over de streek. De receptie is gelegen in een apart huis. Speciaal voor gasten is er hier een kleine bibliotheek met boeken, DVD’s en CD’s, die gelezen, bekeken of beluisterd kunnen worden in eigen huis.

Wil je je bruiloft, verjaardag of een andere belangrijke mijlpaal op bijzondere wijze vieren? Peter Jan & Monica helpen je er een speciale dag van te maken door de perfecte setting te bieden. Om verschillende redenen is Molino Rio Alajar de ideale plek om je feest onvergetelijk te maken.

Meer info op de website van Molino Rio Alájar.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review


 
 Informeer of boek bij MOLINO RIO ALÁJAR

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER MOLINO RIO ALÁJAR

     +34 689 055 577 | +34 638 081 415
     https://molinorioalajar.com/  


  Maximale Capaciteit: 23 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
  • Zwembad aanwezig

     Peter Jan Mulder & Monica de Vos (NL)

    PLAN JE REIS

    LIGGING VAN MOLINO RIO ALÁJAR

  Adres: Finca Cabezo del Molino s/n, 21340 Alájar, Huelva, Spanje


   
  Informeer of boek bij MOLINO RIO ALÁJAR