BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Malta

Ta Marie Merhba

Ta Marie Merhba - Logeren bij Landgenoten op Malta

Nancy & Peter verwelkomen je bij B&B Ta Marie Merhba op Malta, jouw Gozo Home Away From Home! Merħba!

Een boutique B&B gevestigd in een meer dan 200 jaar oud traditioneel huis met karakter op één van de hoogste plaatsen van Gozo met prachtig uitzicht over de zee en de valleien. Nancy & Peter bieden hun gasten een comfortabel, luxueus en rustig verblijf met een warme persoonlijke benadering. Alle kamers zijn licht, authentiek en ingevuld met Maltese en persoonlijke schilderijen, zodat je de sfeer van het zonnige eiland kunt blijven opsnuiven.

Of je nu gewoon wilt ontspannen en slenteren door de straten en havens, de wijnhuizen van het eiland wilt bezoeken, de lokale kunstmarkten wilt verkennen, een boottocht wilt maken, de vele historische steden en de prachtige stad Victoria wilt bezoeken, Nancy & Peter staan tot je dienst om je desgewenst te adviseren.

Ze verwelkomen je met hun unieke mocktail in combinatie met een amuse, en ‘s ochtends met een heerlijk ontbijt bereid in huis met de beste lokale seizoensgebonden ingrediënten. Ze kijken ernaar uit om je op alle mogelijke manieren te ontvangen en je verblijf uniek te maken.

Meer info op de website van Ta Marie Merhba.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij TA MARIE MERHBA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER TA MARIE MERHBA

     +32 479 712 949
     https://www.tamariemerhba.com/  


  Aantal Kamers: 3
  Maximale Capaciteit: 6 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig

     Peter & Nancy Stevens

    PLAN JE REIS NAAR TA MARIE MERHBA

    LIGGING VAN TA MARIE MERHBA

  Adres: #1 Ta Marie Merhba, Sqaq Anton Mallia, Iz-Zebbug, Gozo, Malta


   
    TA MARIE MERHBA: WANDELBESTEMMING

  Wandelfan?
   
  TA MARIE MERHBA is een ideale wandelbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Wandelen bij Land- en Taalgenoten'.
   
  Ontdek de mooiste wandelroutes in de omgeving.


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN TA MARIE MERHBA
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van TA MARIE MERHBA boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij TA MARIE MERHBA