INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Meer dan 15 jaar Charming B&B Dar ta’ Zeppi

   Dar ta Zeppi

   In 2003, na de geboorte van hun zoon Cyriel, openden Tanja en Vince (als allereersten in Gozo en Malta) een B&B – Charming B&B Dar ta’Zeppi. Ondertussen hebben velen hun voorbeeld gevolgd…

   Tanja, Vince en Cyriel kunnen terugkijken op een heel interessante 15-jarige periode in hun leven, waar ze heel veel uurtjes gewerkt hebben, maar altijd met een glimlach op hun gezicht en met heel veel plezier. Het blijft voor hen een genoegen om hun gasten te mogen ontvangen en te begeleiden gedurende hun topvakantie in Gozo!

   Een B&B runnen is niet ‘niks’, het vraagt veel doorzettingsvermogen, veel organisatietalent, veel mensenkennis, grote sociale vaardigheden en vooral de ‘liefde voor het vak’, m.a.w. de liefde voor het verwennen van de gasten.

   Tanja en Vince geven zeer veel uit hun hart. En wat het fijne ervan is: hun gasten geven hen zoveel meer terug! Verhalen worden gedeeld, met een lach en een traan, gasten worden vrienden, de eigenaars vertellen over hun klein maar ‘groots’ eilandje Gozo en de gasten vertellen over hun land, hun thuis, hun cultuur, … De wisselwerking tussen de eigenaars, de gasten en de gasten onderling is iets onbetaalbaars. Het blijven herinneringen, … en herinneringen kunnen ze je nooit meer afnemen.

   En dat is de reden waarom Tanja en Vince het na 15 jaar nog steeds tiptop vinden om hun gasten te mogen verwelkomen en de heel trotse eigenaars te zijn van Charming B&B Dar ta’ Zeppi. Ze kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen en te verwennen in 2019!

   De B&B van Tanja en Cyriel is een oase van rust en schoonheid, maar tijdens de schoolvakanties is het ook een thuishaven voor families die graag probleemloos reizen met hun kinderen. Gasten kunnen tijdens het ontbijt beslissen of ze ’s avonds willen blijven dineren.

   Meer informatie op de website van Charming B&B Dar Ta’ Zeppi.

   Informeer of boek bij CHARMING B&B DAR TA' ZEPPI


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!