TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

B&B Bellavista: Renovaties & Vrije Plekjes

B&B Bellavista

B&B Bellavista (Ligurië – Italië) is een gastenhuis met hedendaags comfort, gelegen in Paggi op een hoogte van 250 meter tussen olijfgaarden, met een adembenemend berg-, dal- en zeezicht: ‘bellavista’! Deze B&B is de ideale plek voor de liefhebbers van natuur, stralende zon, rust en stilte.

De gastenbadkamers van de B&B hebben allemaal net een mooie nieuwe ruime inloopdouche gekregen, wat een serieuze opwaardering van de kamers betekent.

Bovendien heeft B&B Bellavista nog enkele plekjes vrij in de maanden juni, juli, augustus en september. Van harte welkom!

De  B&B is gelegen op slechts 9 km van het strand, op 45 km van Genova, 20 km van Portofino, 120 km van Pisa, 135 km van Parma en voor wie het niet op een kilometertje steekt, 180 km van Firenze.

Dit is een comfortabele plek met alle moderne voorzieningen voor een geslaagde vakantie. Ideaal voor liefhebbers van natuur, stralende zon, rust en stilte na een daguitstap naar één van de vele bezienswaardigheden.

Op het land rondom Bellavista staan 125 olijfbomen. Van deze olijven laten Linda en Floris hun eigen olijfolie persen. Deze gebruiken ze ook in hun gerechten en de olijfolie is natuurlijk ook te koop. Tevens hebben ze diverse fruit-, citroen-, sinaasappel- en notenbomen staan, waar ze hun eigen jams, gelei, limoncello, arancello en ander lekkers van maken. De moestuin geeft alle groenten die nodig zijn om te verwerken in de keuken.

Meer info op de website van B&B Bellavista of op de Facebook pagina.

De vernieuwde inloopdouches in de gastenkamers van B&B Bellavista


 
 Informeer of boek bij B&B BELLAVISTA

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!